reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

witojcie, :)
ja mam zapalenie gardla, maly od poniedziałku sra i gorączkuje. niby gardlo lekko zaczerwienione i lekarz podejzewa cos z brzuszkiem. dzis zasrał mi cała łazienke, bo ma take cos ze jak zrobi kupe w pieluche to od razu zdejmuje, znalazłam go w kiblu juz bez pieluchy(lezala na podłodze) jak sciagal papier z rolki i sie wycieral. wszystko um,azane w g...
co do nocnika to moje dzieckoleje gdzie popadnie. i sra tez...ma z tego niezla radoche. przestal sikac na kibel...woli osikac dywan czy nalac do basenu. ehh.. mam nadzieje ze przyjdzie znow ten madry czas ze bedzie ladnie sikac i znacznie wolac przed nie po fakcie:)

Andzia wspolczuje prasowania, ja na szczescie u mamy mojej siedzze i to mnie nie dotyczy. :))
Karolina szczesliwej drogi i milego wypoczynku u taty:)
xTosia len mnie tez dopadł, wiec mozemy sobie podac rece, przeciez w takie upaly nie chce sie nic robic, a i sił brakuje. mamy wolne laseczki.
bella hahha Filipy chyba tak maja, moj tez z dumą pokazuje gdzie co zrobił i sie śmieje:) pozostaje nam nie rezygnowac i dążyć do celu. ja nie zrezygnuje, bo chce do 2lat go nauczyc wolania o potrzebe...malo czasu zostalo...:/

z nowego słownictwa...to Fil mów "ciuchcia", kulki,kulka, Megi, dym, kupa. pierwsze zdanie to" kulka Megi:) "

reklama
Ilonka
ooo rety myślałam,że padnę ze śmiechu z Twojego posta :-) niezłego masz agenta w domu haha :-)

Karolina
przyjemnej podróży i miłego wypoczynku !

Andzia
u mnie też masa prasowania i na samą myśl o gorącym żelazku robi mi się słabo...

taki skwar dzisiaj o kurde,a ponoć w sobotę ma być jeszcze gorzej, i ja się pytam do cholery gdzie ten deszcz??? która zabrała ? przyznać się ;-)

hej lasencje:happy2:
u nas w nocy pierdyknal deszcz i to lalo dosc ostro ze musialam okno w kuchni zamknac bo by mi do srodka nalecialo a teraz znow sie goraco robi...ale w niedziele odetchniemy troche bo ponizej 30 u nas ma byc....Wiktus siedzi w misce z woda i ma frajde a ja mam spokoj :-p:-p:-p

hej laski !!
czytam Was ale nie pisze bo teraz gości mam i mieszkanie nowe na głowie ciągle coś a dzis wojtus dostał mi 40 stopni gorączki i musiałam z rana zapierniczac z nim do lekarza, pobierali mu krew i mocz i mają zadzwonić jakie wyniki i czy mam wprowadzać antybiotyk czy nie, kurde zawsze jak mu zabek wychodzi to łapie jakies infekcje....i zaraz wielka gorączka...teraz i tak troszkę lepiej o sie bawi ale i tak poplłąkuje i w dodatku rozwolnienie:-/ ide go uspać bo mi tu skamla już .....chyba znudziła sie zabawa:-)

a co do upałów można zdechnąc u mnie w nocy też polało jak nie wiem a teraz już upał znów i parówa normalnie .....ide potem coś naskrobie jeszcze.....buzia

ale wam zazdroszczę tego deszczu !

tu się niby chmurzyło, niby grzmiało i błyskało , ale jedna wielka dupa z tego wyszła ! smażę się !!!!!!

ale wam zazdroszczę tego deszczu !

tu się niby chmurzyło, niby grzmiało i błyskało , ale jedna wielka dupa z tego wyszła ! smażę się !!!!!!

u nas od trzech dni ma padac i wielka dupa tak jak piszesz z tego.
namówiłam dzis moich "dziadków" na kupno duzego basenu. udało sie tylko zastanawiam sie ile czasu bedzie trwalo napełnianie tego cuda:/ czy zdazymy przed zimą? okrągły basen o średnicy 3m i wysokosci około 80cm? orietujecie sie? hahah

ja nadal u rodzicow trolle, zdycham z upalow ale wole slonce i skawar niz zime.
dzis mamy wyjsc na piwko ze znajomymi,tylko ze na natybiotyku jestem i ne wiem co wybrac chwile przyjemnosci czy wyleczone gardlo. :p
:rofl2:

Ilonka
my mamy basen o srednicy 457x107 cm i ojciec wode lal okolo poltora dnia....wiec spoko :tak:moze na dwa weze bedziecie mogli to szybciej:-p

u nas wlasnie burza...leje a aja w tej ulewie wyszlam w pizamie na dwor zobaczyc czy szyberdach zamknelam po powrocie od mamy :happy2:
martilla nie ukradli by ale napewno by sie tam multum wiary wykapalo :-p

reklama
W ten upalny wieczór przyszłam się pochwalić słownymi postępami mojej pociechy. oto one:
gil - grill
boda - broda
gugu - ogórki
dźi - drzwi
mata - matuś (syn mojej siostry)
Jak sobie cos przypomnę to dopisze . A tak poza tym to siedzimy w domu i się smazymy. jutro wybieramy się do mojej cioci nad jezioro. Może troche odetchniemy

Do góry