reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

kurde sporaśne te wasze dzieciaczki :-) ten co go pilnowałam to takie chuchro ,że nie wiem czy mając prawie 4 lata (w kwietniu skończy) waży z 14 kg :-D

reklama
ilonka
ja szczerze mówiąc nie wiem jaka powinna być waga w tym wieku, ale on jest też taki drobny, co prawda nie ma kłopotów z jedzeniem, ale ojciec chudy jak szczupak i wyskoki, mama tez, moze to po rodzicach ? nie wiem, ale kosteczki liczyć można :-D i się ciocia nie nadźwigała za bardzo z takim chudzielcem :-)

hehe ilonka a wy chcecie kupić typowo dziecięce mebelki ? Bo ja to uważam,że to nie praktyczne i tylko strata kasy, a potem i tak trzeba kupować większe , ale są tacy co ich stać na takie szaleństwa, ja jak będę miała kiedyś w końcu to dziecko to nie będę się tak wygłupiać :-D

hej lachony:-)
Ilonka sloneczko dziekuje ze o mnie pamietasz ale wiesz co ja mam tyle ciuszkow dla malej ze sama nie mam gdzie ich trzymac bo czesto dostaje od szwagierki po jej corce :-p wiec opchaj dalej :tak:

znalazlam wiecej na temat tej diety co niedawno pisalam o tych punktach wiec jak jest ktos zainteresowany to niech pisze na gg ;-)

ilonka
fajne te mebelki , ale tak jak mówię jak dla mnie nie praktyczne

ewelka
co tam u Ciebie ? Jak dietka? Są już jakieś efekty ?

dziewczynki poradźcie mi co mozna kupic 9cio letniej panience na urodziny. myslałam o ksiązce ale nie mm pojęcia jaką możńa kupic . Czekam na pomysły , jak cos którejś wpadne do głowy to prosze piszcie. Bede wdzięczna

Bella
gwarantuję Ci ,że wszystko co kupisz z Hannah Montna (nie jestem pewna jak to się pisze) przypadnie do gustu małej jubilatce ;-) mam siostrę w podobnym wieku, teraz prawdziwy szał na te wszystkie pierdoły z Montaną ;-)

martilla
dopiero od jutra zaczynam :-) zobaczymy jak bedzie to wygladac ale czytalam opinie i laski zadowolone jedza ikg spadaja:-p

reklama
Do góry