reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

xTosia
fajnie gada Twoja mała:-) super to brzmi jak sie takie dziecko uczy mówić , a najlepsze jest to ,że często tylko mama rozumie co dziecko powiedziało ;-)

nie przejmuj sie, ja dziecka nie mam a czesto też doba to dla mnie za mało, sprzątam jak mam czas, prasowanie też często pietrzy sie na desce, jak mi sie nie chce to wrzucam do szafy jak leci i prasuje kiedy mi coś potrzeba, gary pod sufit średnio 3 razy w tyg, jeszcze od tego nikt nie umarł także głowa do góry i idź się wyspać , pozdrawiam!

reklama
hej

ilonka i jak tam???
a my siedzimy z Kuba w domu, zimno na dworzu wieje jak cholera...tescie napalili w piecu ale mi i tak zimno..brr w 3 bluzkach siedze i jeszcze bym ze dwie zalozyla :-D:-D

nierozpisalam sie bo cos czuje nieładny zapach z Kuby spodni...hehehe:-D:-D

witam Was wszystkie
Nie wiem w sumie co mam pisać bo nic nowego się u mnie nie dzieje. Mąż wyjechał na 3 tygodnie i sami jesteśmy w domku. Kewinek to czasem istny diabełek ale jak to każde dziecko musi coś nabroić. Za oknem pada śnieg ale na sanki chodniki się nie nadają. Pozdrawiam Was cieplutko i całusy od Kewinka dla wszystkich cioć.
Ilonka trzymam kciuki za @

hej laski
jeju u nas śnieg pada :-p:-p super...lubie białe :-) :-p:-) to pierwszy śnieg tej zimy...bez deszczu całe szczęście bo w pogodzie żle gadali...Moja misia mała śpi więc mam troche ciszy w domu :-DPrzynajmniej w spokoju moglam sałatke warzywna zrobic bo przy moim bąblu pałętającym się koło nóg i skaczącym aby ją wziąśc na ręce to nie możliwe :-D:-D

Witajcie:)
Ilonka jak tam??trzymam kciuki za @

My dzis po szczepieniu. Jak wrócilismy to poszlismy spac ispalismy do 15:) szok ale ten kurdupel mi sie nie daje wyspac:eek:chodze potem jak ufo:tak:Teraz siedział u mnie na kolanach i zasnął!:-)nie mam sił na nic normalnie, siedze i nic nie robie a jeszcze ta @:wściekła/y:

nadal brak @ dla zainteresowanych:p
Izulka- na górze masz zakładki, wchodzisz w USTAWIENIA (na górze strony z lewej), później EDYTUJ SYGNATURĘ (w kolumnie z lewej), wyskoczy Ci okienko takie jak do postu, do góry w okienku masz ikonkę globusa z z czymś tam, naciskasz i wpisujesz adres suwaczka(link na fora itp.) akceptujesz, powinien sie pokazać na "podglądzie" poźniej wciskasz ZAPISZ SYGNATURĘ. gotowe:)

Witam wszystkie panie:)Dawno nie pisałam ,a to dla tego że nie miałam natchnienia.Muszę się wam wyżalić troszkę. Mój Fifi ma ciągle katarek, i to taki głęboki że wcale mu glutki nie lecą. Poszłam z nim fo lekarza i powiediała mi panio doktor że to alergiczne.A jak jej powiedziałam że u nas jest wilgoć w domu to już na 100% jest pewna żę to od tego. Przepisała nam leki ale nie zadziałają tak szybko bo jak określiła organizm musi się nimi nasycić. No i radziła żebyśmy jak najmniej przebywali w domu, a najlepiej to byłoby żebyśmy się wyprowadzili. No i jesteśmy w kropce. Bo nie mamy dokąd się przeprowadzić. A na wynajęci jakiegoś mieszkania na okres zimy nas nie stać. Możemy jeszcze zamieszkać u moich rodziców, ale mają strasznie małe mieszkanie. Dwa malutkie pokoiki. Więc wszyscy byśmy tam razem zwariowali. no i mamy straszny dylemat, co dalej zrobić. i jak to wszystko rozwiązać. Bo przecież zdrowie synka jest najwazniejsze. A lekarka powiedziała ze może się z tej alergii zrobic astma oskrzelowa. No to się wyzaliłam
A teraz się pochwale że Fifi mówi już więcej słów:mama,tata,baba,dzidzia, da-jak chce zeby mu coś dać, ma-jak coś się mu zabierze albo mu upadnie, no i nie mówi też:-)Bije brawo, robi kosi kosi łapki, no no pokazuje, papa. A wogóle to uwielbia jak się z nim tańczy.

A tak poza tym to ja też czekam na @ mam nadzieję że się pojawi w terminie. Bo coś ostatnio źle się czułam i maz się śniał że to dzidziuś.Ale ja mam nadzieję ze @ przyjdzie na weekendzie

reklama
Do góry