reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ilonka
nie ma co się bać i tak prędzej czy później dowiesz się prawdy, a chyba im wcześniej tym lepiej nie? Leć po ten test kobito!!!

marcy
mam nadzieję,że 6 i ostatni;-)

reklama
Wiki mi wlasnie skacze przy nogach i wymusza ze chce na kolana ale jak ja wezme to bedzie chciala pisac na klawiaturze i myszke dusic...hehe ale ma swoja ale tamta ja nie interesuje :-p:-p

Hej kobitki :-)
Ja dziś po dentyście.Poszłam prywatnie,bo na NFZ miałam na 28 listopada,a bolał mnie cholernie.No i już usunięty i spokój.Dentysta (swoją drogą przystojny jak cholera :p ) powiedział,że można było leczyć,ale odbudowa około 850 zł i kanałowe 500...jak dla mnie to trochę za dużo:confused: No i znów ogólnie się zdziwiłam,bo moja stomatolog cały czas twierdziła,że on jest tylko do usunięcia...Ech tak czy siak mam już spokój :-)

Hejka
Hańcia odzyskuje apetyt i rzuca się na wszystko co da się jeść i chce próbować także jestem ogromnie szczęśliwa :tak: Dziś na wizycie lekarka powiedziała, że Hania zdrowieje i gardełko ma czyste także już niebawem będzie ok.

Olcia
Ja też czekam na przylot brata z Anglii, ale to dopiero w Wigilie także mam jeszcze czasu.

Ilonka
Co tam? jak teścik? 3mam kciuki żeby było po Waszej myśli.

Martilla
3mam kciuki żeby się wkrótce udało. Radzić nie będę bo nie wiem co kompletnie.

Marcy
Jeju nieźle macie z tym Waszym kawalerem :szok: Ja od małego nie mogę narzekać na spanie u Hani, teraz jedynie budzi mi się 1-2 razy w nocy, ale to mam nadzieje niebawem minie.

A ja dziś po powrocie z pracy ugotowałam 2gie danie na dziś, zupę na jutro i jeszcze mi zostało 2gie danie na jutro - sos. Potem wieczorne prasownie mam nadzieję wreszcie odbębnić, bo wczoraj padłam o 20:30 zaraz po Hani :confused::eek:

hej a ja własnie się dowiedziałam że siostra mojego męza bedzie miała córeczkę:) jest w 6 miesiącu:) A moja siostra będzie miała chłopca i jest w 7 miesiącu:):-)fajnie:)
Ja dziś zdycham przez @ a Wojtuś daje mi popalic jakis marudny dziś -chyba mu ida zęby już na dobre...bo kilka dni miał rozwolnienie, parzyłam mu srebrnik i chyba mu przeszło bo dzis w ogóle niemiał kupci do tej pory a wczoraj chyba z 5 razy i to czasem aż do nogawki....biedak...:-(też mi coś jesc nie chce tylko pociumka troszkę i nic...no mam nadzieje ze minie szybko. a teraz płacze i leży z moim mężusiem na łóżku:) a on się go pyta co ty chcesz wwojtusiu:) hehehe a to dobre:)buziaki ide do nich:-)

ilonka
ja rozumiem ,że się boisz tych dwóch kresek, ale powiedz co to zmieni że zaczekasz do weekendu? przecież jak jesteś w ciąży to do tego czasu nie rozpłyną się w powietrzu prawda?
nie smuć się , dasz radę niezależnie od wyniku testu! trzymam kciuki !

reklama
Ilonka
Kochana Martilla ma rację...czas tu nic nie zmieni niestety. Ale na pewno sobie dacie radę jeśli okaże się, że jesteś w ciąży. Daliście raz, dacie i drugi :tak: Nie dołuj się tylko zrób test...może @ nie przychodzi bo się stresujesz, a zrobisz test i od razu Cię zaleje. 3mam kciuki moccccnnnnooooooo :***

A ja idę spać, bo właśnie skończyłam prasowanie...jeszcze mi jeden kosz został :growl: nie nawiedzę prasowania, bo boli mnie zawsze potem kręgosłup okropnie i pewnie będzie mi ciężko zasnąć.
Ehhh na wszystko brakuje mi czasu...praca mgr prawie nie tknięta, a już 2 rozdz.powinnam oddać. Wróciłam dziś z pracy i od razu zabrałam się za obiad na jutro przez co nie miałam czasu dla Hani, która dziś była po prostu rozkoszna. Prasuje po nocach, sprzątam raz w tyg :no: Powiedzcie, że chociaż jedna z Was tak ma :-(

Na zakończenie się pochwalę umiejętnościami mojej córeczki:
Dziękuję ---> a dzienki
Hancyk ---> ancyk
Siema ---> sima
Cześć ---> cieś
Bułka, chleb ---> buki
Marta ---> Mata
Bert (z ul.Sezamkowej) ---> Bet (ale dla niej Bert to Grower :-D)
SamSam (z bajki) ---> SiamSiam
No na razie tyle, jak mi się coś przypomni to dopisze :-D

Do góry