reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hannah
no takiej to dobrze pochlapać się w wodzie:-) a podobna do Ciebie jak dwie krople wody:-) albo czekolady skoro mówisz,ze sie tak zesmażyłaś:-) pochwal się tu piękną opalenizną:-) raz raz;-)

reklama
kochana nie ma sprawy, poczekamy:-) na szczęście opalenizna do jutra nie zejdzie, ale za to baterie się naładują:-) także jeśli myślałaś,że się wykręcisz to niestety Ci się nie uda;-)

hannah kurde jaka laska z ciebie ze hej:) pierwszyraz cie widzę:) milusio:) śłicznie wyglądasz i córcia też śliczna:) kurcze uważaj teraz na mężusia:)hihi buziołki..

u mnie...przeprowadzam sie w koncu<lol> kurcze nie jest łatwo ale w koncu na jakims swoim a nie u tescia...wynajelismy sobie 2 pokoje i duzą kuchnie z łazienką i ogródkiem, w domku w radwanicach....za 900 zł plus liczniki...utargowałam 100 zł:} bo miał byc 1000 zl......jeszcze siedze u tescia ale jutro moja rodzinka przyjezdza i przewozimy mebelki z domu, i w sobote kuchnia do konca bedzie zrobiona i nasza sypialnia bo jeszcze malujemy sobie,,,,, ogólnie ciesze sie chociaz cos tam robimy w zamian za kaucje i inne sprawy które są do dogadania:) za darmo nie bede robic:) hhihi

Wojtuś dalej ma kolki ale juz mniejsze, ja sie nie wysypiam, bo w nocy daje czadu....ale cóz zycie...męzus mało pomaga mi z nim bo wstaje do pracy rano i mówi ze sie musi wyspoac....

ok kochane zaglądne potem

Marcy co do kolek i nieprzespanych nocy,to doskonale Cię rozumiem.Też przez to przechodziłam.W końcu samo minęło,ale ile łez razem z małą wylałam,to moje....

Ha-NN-aH
Laseczka Ty i przed i po super wyglądasz...ja mam brzuch jak balon i w ogóle...No cóż w końcu postanowiłam też spróbować owej diety :tak: okazało się, że u mnie w pracy połowa ludzi ją stosuje teraz...poważnie :-D Idę korytarzem, a tam wszyscy o tej diecie (Dunkana o ile dobrze pamiętam stosujesz?)
Zobaczymy jak będzie dalej, bo ja ją dopiero od wczoraj zaczęłam stosować, ale boję się, bo nie mam za bardzo samozaparcia i nie wiem czy mi się uda...tym bardziej, że to dieta długoterminowa. No ale cieszę się, że zaczęłam...może uda mi się Ciebie doścignąć ;-)

No a mąż dziś znów wyjeżdża do Jarocina i znów sama...tzn. w sumie przyjedzie do mnie tata na weekend więc aż tak sama nie będę :tak: Ale przykro mi, bo zaś jak za tydz.mąż ma wolny weekend to przyjeżdża teściowa :wściekła/y:

Oki zmywam się, później cosik jeszcze napisza :*

Dziękuję dziewczyny.
XTosia
suuuper, będziemy się wspierać, powiem ci ze dieta jest coraz bardziej popularna, bo skuteczna. U mnie dłuższy postój wagi, ale to podobno normalne:sorry2:

reklama
Hannah gratulacje spadku wagi:) opalenizna tez fajna:)
wy tu jak schudnąć a ja się męcze żeby przytyć. hhehe jakos nie mogę;/

Do góry