Olka- czytajac posta ze musialas sobie jakos ulzyc...to myślalam ze napiszesz ze sie upilas! a ty tu z kolczykiem w pepku wylatujesz. normalnie jestem w szoku, nie zrozum mnie zle ja mam podejscie dosc staroswieckie to czegos takiego. uwazam ze takie rzeczy moga sobie robic 16-latki a ne kobiety z dwojka dzieci. ale nie sluchaj mnie bo ja jestem pierdolnieta. jestes młoda masz do tego prawo- powiedziala mamuska mająca 23lata
hahahah
ewelka- ty jestes kosmetyczka??? dlaczego ja nic o tym nie wiem??? ty babo wsterętna! a akryle zakladasz?
bo mialaby interes
hahahha
xTosia- zgadzam sie z Twoja opinia dotyczaca Olki, nie wiem mam wrazenie ze Olu próbujesz byc idealna za wszelka cene, pomyśl o sobie,nie o innych, o swoim zdrowu i podejscieu do niektorych spraw. Tosia chcialam ci cos odpisac ale zapomnialam zaraz wroce
aha juz wiem, u mnie z tym lipido to jest słabo od czasu porodu, w ogole nie mma ochoty na male co nieco, czasami mysle ze nawet moj maz przestal mne pocagac, ale chyba to nie prawda tylko sobie wmawiam. ja to bym musiala isc do gin po jakies tabletki na popęd a nie zmiane anty.
co do anty to ja po tych co teraz biore czuje sie dobrze. zadnych skutków ubocznych. super.
ewelka- ty jestes kosmetyczka??? dlaczego ja nic o tym nie wiem??? ty babo wsterętna! a akryle zakladasz?
xTosia- zgadzam sie z Twoja opinia dotyczaca Olki, nie wiem mam wrazenie ze Olu próbujesz byc idealna za wszelka cene, pomyśl o sobie,nie o innych, o swoim zdrowu i podejscieu do niektorych spraw. Tosia chcialam ci cos odpisac ale zapomnialam zaraz wroce
co do anty to ja po tych co teraz biore czuje sie dobrze. zadnych skutków ubocznych. super.
Ostatnia edycja: