reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Olka1988 to trzymamy za ciebie kciuki:tak:
**ewelka** twoja mała już dwa ząbki ma a mojej dopiero pierwszy wyszedł:szok::-)

reklama
hej dziewczynki..
wróciłam ze szpitala....musze sie zbierac bo lece na wizyte u mojego ginekologa....na razie z cukrzyą ok....ale martwie sie o to łożysko....mam nadzieje ze mój synus podrósł:) uciekam napisze potem

Marcy trzymamy kciki!!!
co do @ to ja chyba pierwsza dostalam po 4miesiacach od porodu. i do teraz mam nie regularne:/ mialam dwa cykle z tabletami ale jakos bylam senna po nich i jeszcze bardziej depresje łapałam. pozniej odstawiłam... no teraz tez czekam za @ bo zupelnie nie mma pojecia kiedy powinnam dostac. przed ciaza mialam co 32dni , 32-gi dzien minąl 5 maja:)czyli wczoraj. jak narazie @ brak. oby nie ciaza bo chyba wpadne znowu w depresje. nie zebysmy nie chcileli dzidzi ale ja strasznie boje sie porodu...i to by mnie wlasnie przez cala ciaze dobijało.
ewelka- twoja Wikunia doscigla Flipera tez ma dwa zabki. i narazie stoi w miejscu. lada chwila przebije sie gorny...bo juz dentysta sprawdzila jakis 1mm zostal moze juz teraz pół. mały marudny strasznie. ehhh
glowa co chwile obita zapomina ze chodzic nie umie i sie puszcza mebli. apetyt jak zawsze mu dospisuje...kupy mimo dety cynkowej nadal zielone.
a co u was?? przepraszam ze was zaniedbuje ale wiosenne przesilenie mnie dopada.:p

Hej wszystkim ;-)
widze że panuje temat spózniających się miesiączek itd...
mnie po ciąży sie rozregulowalo z 29 dniowych cykli zrobiły się33-35 dni plus minus nigdy do końca nie wiem kiedy przyjdzie:-D
3mam kciuki za wszystkie oczekujące ;-)będzie dobrze

Ewelka
ale duża już córcia i jaka śliczniusia:-)

Pozdrawiam wszytkie i zakukam pewnie w weekend jak będe miaąl ciut wiecej czasu bo teraz eh...nie mam na nic czasu....

brrr... i jeszcze pogoda się zepsuła

papa:happy2::happy2::happy2:

u nas tez pogoda okropna: zimno, pada deszcz, wiatr wieje... ale mnie ta pogoda dziś w domku nie zatrzymała. Poszłam sobie z dziećmi na zakupy. Kupiliśmy troszkę ubrań (głównie dzieciom) no i udało mi się wreszcie kupić gryzaczek z Tommee Tippee DZIĄSEŁKO - o taki :
Gryzak, gryzaczek DZIĄSEŁKO Tommee Tippee róż (629195644) - Aukcje internetowe Allegro
Mała jak go sobie przygryza to jest o wiele spokojniejsza! Także polecam wszystkim mamą którym pociechy zaczynają ząbkować... Ja jestem z niego bardzo zadowolona, a mam go dopiero parę godzin :tak::tak::tak:

Bella
Wybacz faktycznie mój błąd bo zapomniałam o problemach serduszkowych Twojego maleństwa, a w takim przypadku faktycznie lepiej pewnie żeby nie chorował. Daj znać koniecznie co powiedział lekarz.

My jutro się szczepimy...hmmm mam nadzieję, że tym razem lekarka nie przełoży tego i będziemy mieli z głowy. W sumie zmobilizowałam męża żeby poszedł z małą na szczepienie, bo ja znów musiałabym się z pracy zwalniać i załatwił na jutro zamianę w pracy i pójdzie :cool2:

Lecę teraz do mojego Hanuteczka bo mi narozrabia za plecami :-p

jestem... padam na głowę....byłam na wizycie u mojego gina... moj synuś wazy 1950 gram....czyli ze urósł od czwartku 250 gram:) ciesze sie ze choc trochę mu przybyło....łożysko to juz inna sprawa....faktycznie sie starzeje....ale przepływy są ok...na razie...co tydzien mam chodzić do mojego lekarza , i na ktg...mam nadzieje ze bedzie ok

ilonka dziekuje bardzo na pewnos ie przydadza:)

ola a jak miesiączka??

Olka
ten okres co miałaś 1.04 to ile trwał dni? no i czy trwał tyle co przed ciażą?

martilla - trwał mi 6dni, siódmego dnia miałam już takie delikatne plamienie tylko... czyli trwał mniej więcej tak jak przed ciążą. A dlaczego pytasz ?

ps. @ jeszcze nie mam :-:)-:)-( i dołuję się już tym coraz bardziej. Mam taki strach przed zrobieniem testu, że nie wiem czy w sobotę się przetestuje (jak jutro się nie zjawi, to w piątek kupuję test i w sobotę chce się testować).

reklama
Marcy - cieszę się że Twój synuś większy... Oby szybko przybierał i był już w gotowości przywitać się z mamą i tatą no i oczywiście ciotkami z bb :-):-):-)

Do góry