reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

kolia witam serdecznie. szczerze mówiąc ja mam 22 lata i w moim roczniku też niezbyt wiele dziewczyn ma dzieciaczki i też mi koleżanek ubyło więc doskonale cię rozumiem:tak: Pozdrawiam serdecznie wszystkie :-Dmamusie

reklama
ilonka
u nas są przytulanka kontrolowane, ale chyba coś nie do końca, bo już 5 dni temu powinnam mieć @ ;-) no ale znając mnie i moje szczęście to pewnie przez stresy w szkole się przesuneło i nie ma się co nastawiać,że a nóż widelec to dzidzia;-)

karolina
nie dość ,że śniegu po pachy to jeszcze pada:baffled: więc cierpliwości w oczekiwaniu na mężusia:-)

witam nową koleżankę:-)

hej lasencje

Oj u mnie tez zima na calegoooooo, ja na poldniu Polski mieszkam wiec dosypalo powiem wam porządnie, zaspy po pas brrrrrrrrrrr

a tak to jestem po sesji juz, dzis mailam ostani wynik wszytsko zaliczone :-):-):-) i jestem heppyyyyyy a tak bez wiekszych zmian

martila pieronie czyzbys chciala mnie wykiwac:szok::szok::szok:

witamy nowa forumowiczke, :tak::tak:

pozdrowki laski

Czesc dziewczyny.Ja tez sie dopisze do Was.Nie wiem czemu wczesniej tu nie zajrzałam na ten wątek.Ogółem to to forum mi życie czasami ratuje a w każdym razie podnosi na duchu w większości kłopotów z moją Małgosią:-D Tak więc jeśli mi wolno to z Wami z chęcią czasem poplotkuje.Taka troche bidna jestem bo przez większość dni zupełnie sama w domu z dzidzią więc ręce do ziemi, ale teraz moje ząbkujące i marudzące dziecko drzemie więc się witam z Wami:tak:

No to witam:-) ogolnie to mam 17 lat i kochanego synka staram sie byc jak nalepsza mama bo dlaczego Mikołaj ma miec gorzej bo ja jestem mloda.

Wlasnie wrocilismy ze spacerku jakos dlugo sie do niego zbieralam ale to chyab dobrze bo akurat jak sie zebralam to sloneczko wyszlo ( i tak starsznie zimno bylo). Mały sobie lezy i ze nie jest glodny to dopiero dziwne ale penie zaraz da znac :tak:

martilla zycze powodzenia bo teraz juz wiem jakim skarbem jest dzieciaczek;-)

hej ja mam19 lat i tez jestem szczesliwa mama 2 miesiecznego krystianka wlasnie je sobie a ja kozystam z wolnej chwili:-)

reklama
kolia
właśnie o to chodzi,że ja wolę jeszcze poczekać z dzidziusiem:-) chcę najpierw zmienić pracę i kupić mieszkanie a potem mogę działać:-)
co nie znaczy,że na codzień nie mam styczności z dziećmi i nie wiem co to znaczy, wiem doskonale jestem nianią:-)

paula, meg
Was również witam w naszych skromnych progach:-)

Do góry