reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Iloka
no kiedy to mineło 5 m-cy bosze:eek:
a co do podobieństwa mówią że to cały tata i moja mama hahaha, dobra zmykam, będę musiała troszkę posiedzieć na słuchawce nim się dodzwonię do ortopedy.:sorry:

my właśnie wróciłyśmy od lekarza. Mała zdrowa i silna, warzy 3550g (500g więcej niż przy wypisie ze szpitala), wszyscy się zachwycali że to pierwsza mieszkanka naszego miasta urodzona w 2009roku :-):-):-) troszkę się wściekłam w przychodni, bo o mały włos byśmy się nie dostały do pani doktor. Mój mężuś wypisał ponad tydzień temu deklarację a dziś okazało się że małej nie mają w komputerze, nasza wypisana deklaracja gdzies się im zgubiła. Musiałam na nowo wypisywać deklarację i dopiero zostałam przyjęta do lekarza. Kurcze ale mają tam syf :wściekła/y:. Nawet nie usłyszałam głupiego przepraszam, mała mi się zgrzała, potówki jej powyskakiwały na pleckach i buzi, do tego płakała mi chyba 10 minut.... ehhhh.... 5.02. idziemy na USG bioderek. Mam nadzieję że będzie wszystko ok.

Ilonka a jak się ten cudny wynalazek nazywa ??? I gdzie go kupić ? Co do butelki to się nie martwię, bo mała woli cycuś. Przy podawaniu butelki pierwsze trzy minutki to grymaszenie, wypychanie smoczka języczkiem i stękanie na przemian z płaczem. Co do cycusia to łapie tak łapczywie że mi czasem łezki do oczu z bólu napływają. Smoczka uspokajającego też zbytnio nie chce (może ma to po mnie, bo ja też nie chciałam smoczka i butelki).

Hej dziewczyny.
U mnie dzisiaj jakiś dołowaty nastrój.Najchętniej bym nic nie robiła,leżała,albo wyła....Może to ta posrana pogoda.Za oknem szaro i ponuro...
Hannah Wiem,że nie będzie Ci lekko...Nawet najkrótsza rozłąka z dzieckiem jest ciężka,ale pójdziesz i będziesz miała za sobą już.
Ilonka ja mam internet w tp.Jak do tej pory było ok,ale ostatnio ciągle coś zamula.dzwoniłam na pomoc techniczną,to się jakimiś konserwacjami czegoś tam tłumaczą.

cześć dziewczyny!
jak tam u was? u mnie mimo,że cały dzień było słonecznie i cieplutko zasypiam na stojąco, nie wiem czy to od pogody czy jak, już któryś dzień z rzędu tak mam... ech czuję się jakbym przebiegła ze 20km z plecakiem na plecach... łee a może ja w ciąży jestem? hehe świruję:-)

hannah
tak jak mówią dziewczyny, bądź dzielna! choć pewnie pomyślisz,że łatwo mi mówić,ale podejdź do tego z innej strony, pomyśl że tydzień szybko minie (a może się uda,że będziesz krócej) i potem będziesz mieć to z głowy i Hanię przy sobie non stop:-)

reklama
Ilonka jeśli masz internet w tp i coś Ci wciąz zamula czy zanika sygnał,to dzwoń do nich do bólu,niech ruszą dupę,że tak brzydko powiem, i coś temu zaradzą.Bo nimi jak nei potrząśniesz,to mają gdzieś :-p
Martilla zauważyłam że bardzo podobnie przechodzimy zmianę pogody.Ja już chyba 3 dzień chodzę jakaś śpiąca,zmęczona,nogi mnie rwą jak starą babcię :-p koszmar.

Do góry