reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

dzien dobry wszystkim!!!!
troszke popisałyście a ja nie mam czasu dziś czytać...poczytam Was pozniiej:biggrin2:

moja córcia ma jakies kropki na plecach...to nie ospa,,,nowe i wygladaja jak uczuleniowe...tylko zawsze ją od policzków zaczynało wysypywać..no ale..zapisze ją na kontrole po ospie to sie dowiem dokładnie co to...

aaa no i w koncu"ma ma ma"słysze od 2 dni:-D:biggrin2::happy2:czyli juz nie tylko tata,papa,dada,baba...przyszla pora na mnie:-D:rofl2::-D

zaraz mykam na badanie z młodym,wczoraj miałam iść ale zgubiłam skierowanie i musieliśmy przelozyć na dziś...zajrze potem do Was:biggrin2:
milego dnia,pozdrawiam...bez wyjatku:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
cześć dziewczyny!
melduje się chociaż raz z rana hehe do pracy dziś idę na 12:30 więc póki co mogę się jeszcze poobijać:-) wstałam jakaś taka połamana i kiepsko się czuję, jak mnie znowu jakieś choróbsko rozłoży to mnie szefowa zamorduje... a co u was? bo widzę,że jeszcze pustki, pozdrawiam

tulipanek
ja wczoraj pytalam ewelki, zobacz wyzej co napisala, juz to agacie przekazalam ale chyba nie o to jej chodzilo

aaaaa...było już super to znowu pogorszenie
pecherz dzis mneij boli ale za to mam nudności i bóle głowy i to chyba skutki uboczne furaginu- z tego co wyczytalam w ulotce
dzis mam wizyte u gina i zobaczymy co powie
ale nie ma to jak w domu
jak tylko wrocilam do pracy to znowu mi sie pogorszyło, no ale co zrobić
a Martila u Ciebie jak?

reklama
a u mnie to różnie bywa, dziś tak sobie, ten mój przeziębiony pęcherz jeszcze boli,ale jest lepiej niż w zeszłym tygodniu, poza tym nic mi się nie chce... taka senna jestem jakoś i sesja się zaczela także będzie ostro;-)
a mam takie głupie pytanie, bo odpowiedź jest raczej oczywista,ale chciałabym poznać opinie kogoś innego ,a nie znać tylko swoją:-)
wiadomo,że dzień po okresie są dni nie płodne,ale czy słyszał ktoś o przypadku,że można zajść wtedy w ciaże? no wiem wiem ze głupie to ale co myslicie?

Do góry