reklama
Ha-NN-aH
BB fan
No ja już niedługo odstawiam od cycusia to może troszkę przybiorę, choć wolała bym pozostać już przy mojej obecnej wadze.
agacjone23
Fanka BB :)
pewnie szybko schudne bo mam silną wolę ale slodycze troche ogranicze mimo wzytko....jej jak tak szybko Ci sie udalo zrzucic te +20????
Ha-NN-aH
BB fan
agacjone
nie potrzeba silnej woli, wbrew niej zrzucisz.
Po prostu brak czasu na jedzenie, aniemia, restrykcyjna dieta karmiącej i zmęczenie dały swoje. Nim się nie obejrzysz a kilosy same spadną. Mi spadało 1 kg dziennie, jak wyszłam ze szpitala to było już kilka mniej.
W następnej ciąży obiecałam sobie że już się nie będę przejmować wagą bo ona i tak spadnie, a niepotrzebnie będę się na niej skupiać, bezsensu.
nie potrzeba silnej woli, wbrew niej zrzucisz.
Po prostu brak czasu na jedzenie, aniemia, restrykcyjna dieta karmiącej i zmęczenie dały swoje. Nim się nie obejrzysz a kilosy same spadną. Mi spadało 1 kg dziennie, jak wyszłam ze szpitala to było już kilka mniej.
W następnej ciąży obiecałam sobie że już się nie będę przejmować wagą bo ona i tak spadnie, a niepotrzebnie będę się na niej skupiać, bezsensu.
Ha-NN-aH
BB fan
Mam nadzieję że wogóle mnie skojarzycie dziewczyny Karolina, andzia, kasiulka, ewelka, tulipanek, arla, emks, ilonka (wiki), xTosia jeśli nie to napiszę na PRIV.
A co z dziubenkiem???
A co z dziubenkiem???
agacjone23
Fanka BB :)
jej mam ochote sobie kupic jakas spodniczke patrze na allegro ale same dzinsowe i sztruksowe....jedna by wypadalo kupic nawet niedrogie po 35-40zł ale sama niewiem...ciagle w spodniach chodze i mi sie juz nudzi...a duzo ciazowych ciuchow niechce kupowac bo co potem z tym zrobie
oki kochane ja lece juz bo na miasto ide z mama....zajrze wieczorkiem buziaki pa
oki kochane ja lece juz bo na miasto ide z mama....zajrze wieczorkiem buziaki pa
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ha-NN-aH
BB fan
ilonka
tylko cycuś, ale jak miałam kryzys jak mała miała 3 miesiące to dokarmiałam, także pasowała jej butelka.
Teraz jak będzie miała 5 miesięcy rozpocznę powolny proces odstawiania, tak zeby mała tego boleśnie nie odczuła i żeby pokarm mi zanikał i tak planuję przez miesiąc odstawiać, chyba że się uda wcześniej.
Och
już jest tylku kandydatów do randeczki że nie wiem kogo wybiorę na zięciunia, ale jako pierwszy się oświadczył Bebolkowy Fifi.
tylko cycuś, ale jak miałam kryzys jak mała miała 3 miesiące to dokarmiałam, także pasowała jej butelka.
Teraz jak będzie miała 5 miesięcy rozpocznę powolny proces odstawiania, tak zeby mała tego boleśnie nie odczuła i żeby pokarm mi zanikał i tak planuję przez miesiąc odstawiać, chyba że się uda wcześniej.
Och
już jest tylku kandydatów do randeczki że nie wiem kogo wybiorę na zięciunia, ale jako pierwszy się oświadczył Bebolkowy Fifi.
Ostatnia edycja:
reklama