reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ja znowu przekrecam nicki....
nie celowo...

Hannah...wybacz;-)
ja wieszak to malo powiedziane....:wściekła/y::crazy::-:)baffled::-D:rofl2:

zmykam,pa

reklama
pewnie szybko schudne bo mam silną wolę ale slodycze troche ogranicze mimo wzytko....jej jak tak szybko Ci sie udalo zrzucic te +20????:szok:

agacjone
nie potrzeba silnej woli, wbrew niej zrzucisz.
Po prostu brak czasu na jedzenie, aniemia, restrykcyjna dieta karmiącej i zmęczenie dały swoje. Nim się nie obejrzysz a kilosy same spadną.:tak: Mi spadało 1 kg dziennie, jak wyszłam ze szpitala to było już kilka mniej.
W następnej ciąży obiecałam sobie że już się nie będę przejmować wagą bo ona i tak spadnie, a niepotrzebnie będę się na niej skupiać, bezsensu.

jej mam ochote sobie kupic jakas spodniczke patrze na allegro ale same dzinsowe i sztruksowe....jedna by wypadalo kupic nawet niedrogie po 35-40zł ale sama niewiem...ciagle w spodniach chodze i mi sie juz nudzi...a duzo ciazowych ciuchow niechce kupowac bo co potem z tym zrobie

oki kochane ja lece juz bo na miasto ide z mama....zajrze wieczorkiem buziaki pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilonka
tylko cycuś, ale jak miałam kryzys jak mała miała 3 miesiące to dokarmiałam, także pasowała jej butelka.
Teraz jak będzie miała 5 miesięcy rozpocznę powolny proces odstawiania, tak zeby mała tego boleśnie nie odczuła i żeby pokarm mi zanikał i tak planuję przez miesiąc odstawiać, chyba że się uda wcześniej.:tak:
Och
już jest tylku kandydatów do randeczki że nie wiem kogo wybiorę na zięciunia, ale jako pierwszy się oświadczył Bebolkowy Fifi.

Ostatnia edycja:
reklama
fc371f44ecbbf7c5.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry