reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Lalus a jakies czulosci były oba testy? Moze ten pierwszy bardziej czuly?

czarnooka ja tam trzymam kciuki i jestem dobrej myśli!!!&&!!

A ja mam taki katar:dry: sama nie wiem jak ocenic swoj stan zdrowia.

reklama
Laluś Ty nie gadaj tylko wstawiaj to zdjęcie! :) jak wejdziesz na pisanie posta to nasz tam taka ikonkę z drzewkiem, klikasz, ładujesz zdjęcie i gotowe!

Czarnooka piętrze mi tu myśleć pozytywnie! Trzymam kciuki mocno!

Noelle jak się dziś czujesz??

gosiak sama nie wiem:confused2: katar mam straszny,gardło boli.Kaszel przeszedl .Głowa nie boli.Czyli cos za cos:dry: Własnie nie wiem czy jechac do przychodni.Czy to ma sens?? Lekarz pewnie mnie splawi ,ze w ciązy nic mi nie da a ja tam bede kwitla z 2 godziny z jakimis chorymi osobnikami i jeszcze podłapie gorsze świnstwo....Co robic??

Lalus zarzuc tu tym zdjeciem,u nas nie ma za jasnych kresek:-)

Czułość obu testów to 25... aparat w telefonie mam za słaby. I naprawdę ta kreska jest bardzo bardzo bardzo blada...prawie nie widoczna, więc sobie wmawiam... Pewnie tej kreski tam nie ma... idę się położyć... Później napiszę...

Ostatnia edycja:
Czarnooka trzymam kciuki za bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Laluś trzymam kciuki żeby @ nie przyszła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny wózki śliczne chociaż ja nie gustuje w takich jak Mgiełka i nie pamiętam która jeszcze taki miała, mi się podobają te bardzie nowoczesne coś takiego jak Gosiak zamówiła :tak:
Czarnooka u mnie bez zmian :-( nadal strasznie tęsknimy za Chanelką i nie ma dnia żebyśmy o niej z mężem nie myśleli i płakali, chociaż czasem wolę myśleć że ona jest na wakacjach i już niedługo się z nią spotkamy

Zobaczcie ile dzisiaj wpisów od rana, jak nigdy - wszystkie mamy podniesiena adrenalinkę z powodu podejrzanych :-)
Noelle, jak kaszel minął, to może po prostu wygrzej się pod pierzynką. Najgorszy jest kaszel dla ciężarnych, bo otrząsa brzuszek, trzymam kciuki żeby Cię choróbsko ominęło :*

Witam dziewczynki :-)

Niestety nie nadrobię Was, poczytałam troszkę ale to i tak kropla w morzu :-)

Noelle zdróweczka Kochana ;-)

Laluś, Czarnooka trzymam mocnooooooooooo kciuki i przesyłam masę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko ;-)

No i stało się.. zamiast do pracy to jestem zarejestrowana do lekarza, bo nic mi to przeziębienie nie przechodzi wręcz jest gorzej. Już mam wszystkie objawy poza gorączką.
A jutro wizyta u gin i już się doczekać nie mogę. Ostatnia przecież miesiąc temu była!! a po wieściach o Migotce..:/ no nie powiem, żebym się nie zaczęła denerwować...
Panno Migotko:* strasznie mi przykro:(
Sailorku trzymamy kciuki za owulkę:) niech sobie ładnie pęcherzyki rosną i pęka ten właściwy:)
Czarnooka kciuki za betę!! no pięknie się zapowiada... oby oby:) &&&&&
Agacynda cudne to łóżeczko:0 a pomysł z szyciem pościelki.. no, że ja na to nie wpadłam!! odczekam do weekendu - bo jedziemy na imieniny mojej mamy i wtedy zaszczepię ją pomysłem szycia:D
Myniuuuu Ty żyjesz:):):)
Mgiełko bardzo się cieszę, że z córunią wszystko dobrze:)
Laluś powtarzaj tesciora koniecznie!! co za emocje!!&&&&&&&&&&
Noelle cóż ja mogę Ci napisać.. łączę się z Tobą w choróbsku;) ja idę do lekarza, bo muszę mieć L4 do pracy;)

Laluś a jak się nazywa ten co ci z krechą wyszedł? trzymam kciuki :-)może kup jeszcze jeden taki sam i zrób?
Ja ogólnie nie polecam testów z allegro ale nie wszystkich.
Te płytkowe całe bialutkie do kitu bo wychodzą bladziochy a ciąży brak, podobnie
Kasetowy test ciązowy, testy ciązowe płytkowe (3003853153) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podobnie paskowe z niebieską końcówką bez napisów:
Testy ciążowe test ciążowy skuteczne FVAT w 24 (3045203437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Za to te są ok:
TESTY CIĄŻOWE test ciążowy HCG najczulsze (3050412427) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Lalus: trzymam kciuki zeby jednak wyszły te II :)

Sailor, Mynia: czekam na wasze fasolki :D:D :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla was :)

ja jeszcze 2 tygodnie mam wypoczywac a potem moge rodzic :p choć mam cihcą nadzieje wytrzymać te 19 dni załapac sie na macierzynski dłuzszy :)

Do góry