reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć :-) wróciłam z pracy. Brzucholek coś boli... cycochy trochę też... jutro zawita @ :-( Ale zakupiłam testa... więc i tak jutro siknę z samego rańca i tak :-D

Dziewczynki śliczne wózeczki, chciałabym tez już wybierać wózeczki, ciuszki i inne pierdółki:-(

Idę spać. Dobrej nocy ;-)

reklama
Robiłam test, jakiś nowy bo nigdy go nie widziałam... iii Kontrolna kreska owszem jest bardzo wyraźna ale ta testowa tak mniej... zauważyłam od razu praktycznie jak się zabarwiało... ale zrobiłam test Quick Vue i tam jedna krecha i nie wiem co myśleć... :confused: Chyba jutro zrobię następny test...

Ostatnia edycja:
Laluś trzymam kciuki za ciążę.
rożniczko i Jillka za Was również bo Wy to podejrzane jesteście mocno:*
Asitko jak się trzymasz?

a u mnei nic nowego @ dalej nie ma i się nie zapowiada..

lalus zdjexie!!!daj zdjecie!!!!!&&&&&!!!
czrnooka.&&&&&&&&!!!za pozytywna bete!!!

ide sie ogarnac.Nie dawno wstalam a tu z rana takie emocje

Dziewczyny wątpię, żeby coś było widać... Nie wiem jak się wstawia... Nic nie widać, ona jest bardzo bardzo bladziutka...Pewnie sobie coś uroiłam...

Ostatnia edycja:
Cześć :)
No proszę dziś od rana mamy 2 poważnie podejrzane :-p Laluś, Czarnooka trzymam kciuki!!!!!&&&&&&
Laluś, musisz wejść w swój profil i tam masz ustawienia i dalej to niech juz ,ktos bardziej fachowy Ci wytłumaczy ale musisz nam pokazać teściory :sorry2:

A ja cierpię od rana z powodu @ :dry:

reklama
dam wam informację po 16 jak tylko dostanę wyniki pod warunkiem że będę miałą w pracy czas zajrzeć na forum.
a teraz powoli się zbieram na spuszczenie mi krwi :D teraz na mnie się uwzięli z tym pobieraniem co piątek ja kłuję pacjentów u siebie teraz oni mnie^^^^^

jakoś tak wyjątkowo spokojna jestem może dlatego że wiem jaki wynik będzie nie spodziewam się rewelacji ale dla świętego spokoju spełnię prośbę ginekologa i zrobię tą Betę. chociaż wg mnie to nie potrzebne.

Do góry