reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda po 18 funtów za paczkę, a paczek było dwie bo w jednej wózek a w drugiej fotelik więc to mnie wyniosło jakieś 200 zł.
Mgiełko dobrze, że wszystko ok i gratuluję drugiej córci :)

reklama
Gosiaku, ja także się nie zgadzam! :D No ale chyba nie mam tu nic do powiedzenia! :p W każdym razie, jeśli się jutro nic nie zmieni (tempka nie spadnie, małpiszon nie przekroczy ostatecznie progu) pomyślę o betce...
A tym czasem, borem lasem... idę pochłaniać mandaryyynnnkiiiiii :)

Kolorowych snów dziewczynki

Ps. Przepiękny wóz Margotko, no i bardzo praktyczne kolorki !

Jillka to ja będę chuchać i dmuchać pół nocy, żeby nic nie spadło u Ciebie jutro na wykresie :) A tymczasem smacznego:-D i dobranoc :)

Gosia to nie duzo. ja wysle brata do uk, niech szuka dla siostrzenca/siostrzenicy wozek :))

a w ogole to wlasnie spedzilam 45 minut z mama na telefonie, bo bedzie mi szyc poscielki dla Maluszka i wybieralysmy materialy. i tak oto zakochala sie w jednym sprzedawcy - drecotton. sprawdzcie sobie jakie ma cuda:))

a z tego wszystkiego to zapomnialam- czesc Myniu :) stesknilysmy sje za Toba :)

Agacynda bo ja pierwszą miałam cesarkę po długim cięzkim porodzie naturalnym, Oliwia wtedy już prawie nie żyła, dziś to przypomniałam lekarzowi, powiedział że nie ma sprawy, nie bedą mnie męczyć takim doswiadczeniem drugi raz, wiec druga cesarka będzie planowana

Gosiak super ten wózek, takie mi sie podobają, jednak ja mieszkam w lesie, wybrałam wózek niedrogi, polski ale elegancki, masywny,
ten: BALLERINA NOWOŚĆ!! SKÓRRKA. + SUPER GRATISY!!!!!! (3035471321) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kolor z miniaturki ten granat z białym , oczywiście 3 w jednym czyli gondola, spacerówka, fotelik
jak dojdzie porobie fotki, wiem ze jeszcze duzo czasu ale była okazja, a poza tym my z Oliwią tez tak rozplanowalismy wydatki że wszystko kupilismy na bierząco i potem te wszystkie becikowe, oraz za urodzenie dziecka było juz wolne od wydatków tego typu...

hej babeczki
my właśnie wróciliśmy z nauk ale się naśmiałam fajny ksiądz prowadził

Dziewczyny śliczne te wózeczki i łóżeczka:)

podejrzane staraczki trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a teraz uciekam pod prysznic bo mi plecy odmawiają posłuszeństwa i strasznie bolą

aha, myslalam ze jest jakis inny powod... lepiej Mgielko w takim razie dla Ciebie, zebys nie meczyla anisiebie ani Corci :)) a wozek bardzo ladny, faktycznie elegancki :)

Agnieszko zazdroszcze Ci tych nauk. sama bym chciala zaczac...

Mgiełko śliczny ten wózek! A te kolorki, które wybrałaś boskie :) Baaardzo mi się podoba :) To dobrze, że masz mądrego lekarza i że nie będziesz musiała drugi raz tego przeżywać :)
Agacynda fajnie masz z mamą, że uszyje pościel dla wnuka :)
Agnieszko odpoczywaj bidulko :*

A mi się marzy poród naturalny... Niestety jeśli w ogóle uda ni się zajść w najbliższym czasie to czeka mnie kolejne cc.

Mgiełko w ciąży z Mikołajkiem Ballerina była na mojej wózkowej liście:-) Ostatecznie jednak acoustic wygrał- ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: ACOUSTIC - elegancka Nowość - wózek głęboko-spacerowy + torba pielęgnacyjna i mufka na dłonie GRATIS - kolor 4 tylko z ciemnymi oponami.

A teraz jakby co to bym musiała mieć podwójny. Phil&teds mi się podoba.

Ostatnia edycja:
reklama
głowa mnie boli-tym razem od tych wózków:dry: ostatnio podobaja mi sie w stylu retro,tylko kurde większosc ma ta tradycyjna kratke-siatke na zakupy:dry: a to juz mi sie nie podoba.Ide spac dziewczyny.Grypa znowu atakuje...

Do góry