reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Różniczko jak temp wysoko to krecha może jeszcze się pojawi. Byle temp nie spadła
Sailor_Moon
Różniczko ja już szczerze mówiąc nie wiem czego mam się czepić. Wszystkiego już chyba próbowałam...:-( w tym cyklu walczymy z conceive. Potem zostaje już tylko rozmyślanie nad iui...
Ja chodzę nawet na terapię żeby o tym pogadać żeby to sobie poukładać ale nie wyobrażam sobie,że nie będziemy mieli dzieciątka chociaż jednego. To dla mnie tragedia. :-( terapia nie pomaga puki co.
Ja chodzę nawet na terapię żeby o tym pogadać żeby to sobie poukładać ale nie wyobrażam sobie,że nie będziemy mieli dzieciątka chociaż jednego. To dla mnie tragedia. :-( terapia nie pomaga puki co.
Ostatnia edycja:
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
No ja niestety już też chyba wszystko wypróbowałam...(no może oprócz ziółek,ale przy clo nie chcę nawet próbować) u mnie niestety co cykl to do IUI coraz bliżej...a najbardziej boję się, że wydamy kasę a i tak nic z tego nie będzie...
Sailor_Moon
a to bym w ogóle sobie zrobiła ivF ale mnie puki co nie stać. Boję się,że jak w końcu do mnie dotrze,że dzieci nie będzie to się załamię...
Czzemu to takie trudne...byłam na początku starań i wróżki, która powiedziała,że w tym łóżku nie zrobimy bobaska....i chyba miała baba rację...zmykam do sklepu.
Czzemu to takie trudne...byłam na początku starań i wróżki, która powiedziała,że w tym łóżku nie zrobimy bobaska....i chyba miała baba rację...zmykam do sklepu.
Ostatnia edycja:
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
No mnie niestety też nie stać :-( i niestety pomału się przyzwyczajam do takiej myśli, że nic z tego nie będzie...
ale chcę na razie spróbować z IUI, no bo co mi zależy?
A jak tam się czujesz nie chodząc do pracy? Chyba już lepiej, co?
ale chcę na razie spróbować z IUI, no bo co mi zależy?
A jak tam się czujesz nie chodząc do pracy? Chyba już lepiej, co?
Różniczko dopóki nie ma @ jest nadzieja, także głowa do góry kochana, a gdzie ten Twój optymizm co???? Nie zapominaj, że w tym roku wszystkim nam uda się zaciążyć bo to rok węża
za wszystkie chorowitki trzymam kciuki żeby szybko wyzdrowiały
Sailor powodzenia w tym cyklu :*
i nie pamiętam komu miałam jeszcze co napisać
za wszystkie chorowitki trzymam kciuki żeby szybko wyzdrowiały
Sailor powodzenia w tym cyklu :*
i nie pamiętam komu miałam jeszcze co napisać
reklama
krolewnazmarcepana
mama Mai i Leny
lalus a ja tam widze kreske hehe i to bardzo ładną tylko pytanie czy to wada testu czy ten quick mimo tej samej czułości jest jednak mniej czuły i ni pokazał, a moze mocz za bardzo rozcienczony ?