reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja tylko weszłam ogłosić, że na teście I krecha, ale temp. nadal wysoko
A miałam taką nadzieję, że jednak się udało, a tu nic z tego :-( Trochę się załamałam...

reklama
Sailor sama nie wiem, tyle razy już to przechodziłam i już chyba nie chcę się starać :-( to była czułość 25...czuję się bezwartościowa...do d...i w ogóle...

Ostatnia edycja:
Różniczko ja już szczerze mówiąc nie wiem czego mam się czepić. Wszystkiego już chyba próbowałam...:-( w tym cyklu walczymy z conceive. Potem zostaje już tylko rozmyślanie nad iui...
Ja chodzę nawet na terapię żeby o tym pogadać żeby to sobie poukładać ale nie wyobrażam sobie,że nie będziemy mieli dzieciątka chociaż jednego. To dla mnie tragedia. :-( terapia nie pomaga puki co.

Ostatnia edycja:
No ja niestety już też chyba wszystko wypróbowałam...(no może oprócz ziółek,ale przy clo nie chcę nawet próbować) u mnie niestety co cykl to do IUI coraz bliżej...a najbardziej boję się, że wydamy kasę a i tak nic z tego nie będzie...

a to bym w ogóle sobie zrobiła ivF ale mnie puki co nie stać. Boję się,że jak w końcu do mnie dotrze,że dzieci nie będzie to się załamię...:no:

Czzemu to takie trudne...byłam na początku starań i wróżki, która powiedziała,że w tym łóżku nie zrobimy bobaska....i chyba miała baba rację...zmykam do sklepu.

Ostatnia edycja:
No mnie niestety też nie stać :-( i niestety pomału się przyzwyczajam do takiej myśli, że nic z tego nie będzie...
ale chcę na razie spróbować z IUI, no bo co mi zależy?
A jak tam się czujesz nie chodząc do pracy? Chyba już lepiej, co?

Różniczko dopóki nie ma @ jest nadzieja, także głowa do góry kochana, a gdzie ten Twój optymizm co???? Nie zapominaj, że w tym roku wszystkim nam uda się zaciążyć bo to rok węża :tak:

za wszystkie chorowitki trzymam kciuki żeby szybko wyzdrowiały :tak:
Sailor powodzenia w tym cyklu :*
i nie pamiętam komu miałam jeszcze co napisać :-D

P26-02-13_09.46.jpg I takie coś mi wyszło. Test kupowałam w aptece Super Pharm. Nazywał się Ups Test Optimal. Mój N nic nie widzi na tym teście i pewnie ma racje, bo na Quick Vue jedna krecha... No nic jak dziś nie przyjdzie @ i jutro się nie pojawi to zrobię jeszcze jeden test...

reklama
lalus a ja tam widze kreske :p hehe i to bardzo ładną :p tylko pytanie czy to wada testu czy ten quick mimo tej samej czułości jest jednak mniej czuły i ni pokazał, a moze mocz za bardzo rozcienczony ?

Do góry