reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Różniczko tulam mocno :* Przykro mi kochana, ale tak jak Asita mówi nie ten cykl to następny :) Któryś na pewno będzie tym udanym :)
Asita Ty nie myśl o tym, że jutro może polecieć tylko wyobrażaj sobie, że jest tak wysoka jak dziś :)

reklama
Witam dziewczynki :-)

Ale ze mnie matka, obudziłam wszystkich o 7.00 rano, a potem okazało się, że dziecko moje ma nie na 9.30 rozpoczęcie tylko na 11.00 :zawstydzona/y: Nie zerknęłam tam gdzie trzeba, dobrze, że nie było na 8.00 hehe

Asita oby tempka się utrzymała aż do końca ;-)

Różniczko tulam mocno :hmm:

Czarnooka oby, oby ;-)

Mnie dziś brzuch jak na @ pobolewa ale nic poza tym, piersi mnie wogóle nie bolą ...

Dzień Dobry Dziewczynki :) Jestem niedospana... Asita musisz być dobrej myśli... Zobaczysz nie poleci :) Margotka dzięki za słowa otuchy... :) No bo same suteczki mnie bolą, a piersi nie tak bardzo... :p Różniczko no mocno Cie tulę... wiem, że to jest okropne uczucie. Wszystkie tu nieraz to przezywałyśmy. Mocno trzymam &&&&&&& za następny miesiąc!!!

No tak, nie mam przez weekend neta to potem musze nadrabiać i nie jestem w stanie wszystkim Wam odpowiedzieć :( Chciałam życzyć Bzibziokowi udanego rocznicowego urlopu, agacyndę pochwalić za kreację i urodę i powiedzieć Ci kochana, że ja mierzę rtęciowym, zwykłym i jest średnio dokładny, ale zawsze coś... Myniu_82 ja z moim miałam najdłuższe ciche dni w naszej historii a to dlatego że się uparłam, że pierwsza nie wyciągnę ręki jak zawsze, zresztą za bardzo mnie zranił naszą kłótnią i to akurat w dni płodne, chyba nawet w najbardziej płodny dzień mojego cyklu :/
Dziś trochę z Wami popiszę.
Moja temp niska... wkręcam sobie, że za mało progesteronu... i że nici z fasolki :( Czasem mierzę w ciągu dnia - wtedy jest 37,0 - 37,2st ale o 5.40 nie przekroczy 36,6 :(

Margotko wolę być pozytywnie zaskoczona niż teraz nastawiać się, że fasolka jest a okazałoby się, że jej nie ma.....
Kinga85 testa robię 6 września rano w dniu przewidywanej @ chyba, że temperatura poleci w dół....

Dziewczyny już się nakręcam.... niedobrze :no: bo może mnie czekać bolesny upadek w postaci spadku tempki :no:

dzien dobry dziewczynki :)
Bzibzioczku- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEJSZEGO Z OKAZJI WASZEGO SWIETA :)

Asita Twoja temperaturaka pieknie winduje, wyglada obiecujaco- trzymam kciuki :)

Myniu kochana czasem trzeba dac upust nazbieranym emocjom- a mezczyzni sa wlasnie po to zeby te nasze emocje brac na klate...a ciche dni czasami sa dobre- sa chwile gdy lepiej nic nie powiedziec niz powiedziec za duzo....

U nas dzis rwetes od rana- Mloda doszkoly poszla- 3 klasa- tutaj w niemczech to awans na wyzsze pietro i zmiana sali na bardziej "dorosla" , dziecie me podniecone niezmiernie- ale nie chciala zebym jej odprowadzala bo sie umowila z kolezankami- tutaj nie siwetuja pierwszego dnia szkoly tak jak w polsce- poszla od razu z tornistrem, normalnie ubrana i wroci o 16:30 :)....jupiiii koniec wakacji.....jupi....

Asita ja myślę podobnie, wole się szczęśliwie zaskoczyć niż nieprzyjemnie rozczarować, dlatego też czekam z teściorem do jutra albo środy.. 2 dni mi się już @ spóźnia

Powiedzcie mi dziewczyny - temperatura mierzona rano przed wstaniem z łóżka od momentu owu na jakim poziomie musi się utrzymywać i do kiedy żeby można było być dobrej myśli? ;-) Bo ja to zielona jestem :zawstydzona/y:

reklama
Do góry