reklama
Hej, ja jeszcze nie na urlopie, bo wczoraj byłam na ślubie. Wytańczyliśmy się do rana
Właśnie się pakujemy i jutro 5 rano startujemy dokładnie w 1 rocznicę ślubu, właśnie mój mąż przekłada wkłady mrążące do lodówki na razie w postaci piwa, rano będą żelowe
Ech... WY jutro takie ważne pomiary a ja nic nie będę wiedzieć
Właśnie się pakujemy i jutro 5 rano startujemy dokładnie w 1 rocznicę ślubu, właśnie mój mąż przekłada wkłady mrążące do lodówki na razie w postaci piwa, rano będą żelowe
Ech... WY jutro takie ważne pomiary a ja nic nie będę wiedzieć
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Możesz zmierzyć Agacyndo dobry i taki tylko chyba z 5 min trzeba mierzyć.
Sihayko owulacja mogła być przed skokiem ze 2 dni tego pierwszego dnia bólu owulacyjnego to byś miała teraz 6 dpo zagnieżdżenie jak najbardziej możliwe.
Sihayko owulacja mogła być przed skokiem ze 2 dni tego pierwszego dnia bólu owulacyjnego to byś miała teraz 6 dpo zagnieżdżenie jak najbardziej możliwe.
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Bzibzioczku wszystkiego najlepszego wam życzę. Spełnienia marzeń i fasolki. Nawet jeśli czasem wydaje się to trudne udanego wyjazdu kochana ;-)
Uciekam na mój ulubiony serial KOści
Uciekam na mój ulubiony serial KOści
A
agacynda
Gość
Ja oglądam film na TVN... Jeszcze nigdy go nie widziałam a to polski :/
no to dobrze, że mogę rtęciowym zmierzyć. Jutro rano sobie zmierzę :-)
Dzięki Sihaya i Sailorku
Będziemy nad tym pracować, chociaż nie wygląda to najlepiej.
Póki co niestety @ pewnie mnie odwiedzi na koniec mojego urlopu, bo to taka złośliwa potwora co zawsze przychodzi, chociaż się jej nie zaprasza.
Będziemy nad tym pracować, chociaż nie wygląda to najlepiej.
Póki co niestety @ pewnie mnie odwiedzi na koniec mojego urlopu, bo to taka złośliwa potwora co zawsze przychodzi, chociaż się jej nie zaprasza.
Ja oglądam film na TVN... Jeszcze nigdy go nie widziałam a to polski :/
Ja też oglądam po raz kolejny tylko bardziej ze względu na taniec..
Ja też oglądam po raz kolejny tylko bardziej ze względu na taniec..
A ja nie wiem o czym mówicie, bo u mnie TVN nie odbiera
Agacynda a który dzień cyklu to u Ciebie??
reklama
Agacynda pięknie wyglądałaś ;-)
Ja się dziś jakoś cały dzień dziwnie się czuję, cały dół brzucha mnie bolał, temp. mam podwyższoną więc albo mnie jakieś choróbsko bierze albo ... tfu, tfu, tfu ;-)
Idę spać o 6.30 muszę wstać, bo dziecko ma pierwszy dzień szkoły :-)
Dobranoc dziewczynki ;-)
Ja się dziś jakoś cały dzień dziwnie się czuję, cały dół brzucha mnie bolał, temp. mam podwyższoną więc albo mnie jakieś choróbsko bierze albo ... tfu, tfu, tfu ;-)
Idę spać o 6.30 muszę wstać, bo dziecko ma pierwszy dzień szkoły :-)
Dobranoc dziewczynki ;-)