reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej, ja jeszcze nie na urlopie, bo wczoraj byłam na ślubie. Wytańczyliśmy się do rana:)
Właśnie się pakujemy i jutro 5 rano startujemy dokładnie w 1 rocznicę ślubu, właśnie mój mąż przekłada wkłady mrążące do lodówki na razie w postaci piwa, rano będą żelowe:)
Ech... WY jutro takie ważne pomiary a ja nic nie będę wiedzieć:p

Możesz zmierzyć Agacyndo dobry i taki tylko chyba z 5 min trzeba mierzyć.
Sihayko owulacja mogła być przed skokiem ze 2 dni tego pierwszego dnia bólu owulacyjnego to byś miała teraz 6 dpo zagnieżdżenie jak najbardziej możliwe. :tak:

Bzibzioczku wszystkiego najlepszego wam życzę. Spełnienia marzeń i fasolki. Nawet jeśli czasem wydaje się to trudne :tak: udanego wyjazdu kochana ;-)

Uciekam na mój ulubiony serial KOści

o matko!! Sailorku to ja teraz nie zasnę ;) tylko będę myśleć... ehh.. byle do 6ej;)

Bzibzioczku duużo miłości z okazji jutrzejszej rocznicy:* wszystkiego co najlepsze dla Was!!
no i miłego urlopiku:)

Ja oglądam film na TVN... Jeszcze nigdy go nie widziałam a to polski :/
no to dobrze, że mogę rtęciowym zmierzyć. Jutro rano sobie zmierzę :-)

Dzięki Sihaya i Sailorku:)
Będziemy nad tym pracować, chociaż nie wygląda to najlepiej.
Póki co niestety @ pewnie mnie odwiedzi na koniec mojego urlopu, bo to taka złośliwa potwora co zawsze przychodzi, chociaż się jej nie zaprasza.

reklama
Agacynda pięknie wyglądałaś ;-)

Ja się dziś jakoś cały dzień dziwnie się czuję, cały dół brzucha mnie bolał, temp. mam podwyższoną więc albo mnie jakieś choróbsko bierze albo ... tfu, tfu, tfu ;-)

Idę spać o 6.30 muszę wstać, bo dziecko ma pierwszy dzień szkoły :-)

Dobranoc dziewczynki ;-)

Do góry