reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agacynda ślicznie :) Miło popatrzeć na taką ładną panienkę :)
Sailorka też oglądam Kości.
Sihaya, Fisiek lepiej ale jakiś przytulaśny bardziej jest... chociaż w dzień poszalał :)
Mierzcie, mierzcie dziewczyny :) Ależ jestem ciekawa. Agacynda Ty bardzo podejrzana jesteś :)
A ja się pokłóciłam wczoraj z S. niby nie mocno ale dziś mnie wkur... do żywego. Cały dzień się nie odzywa i dzwonię do niego 5 minut temu i pytam gdzie jest a on że śpi i że porozmawiamy jutro... wzięłam głęboki oddech powiedziałam mu dobranoc, odłożyłam słuchawkę i zaczęłam kląć... A jeszcze dodam, że to pierwszy dzień w naszej historii kiedy w ogóle nie rozmawialiśmy.

Cześć kochane:)
wpadłam szybko przed pracą, żeby nie siać zamętu i nerwowej atmosfery i napisać co wymierzyłam;)
no niestety fasolinki nie będzie... 36,65 wyszło więc nie ma się co łudzić...
no cóż...
co raz bardziej zastanawiam się nad drożnością jajowodów, hmm... i nad tym czy jest sens czekać z tym badaniem do stycznia jak kazała gin czy już wcześniej się zgłosić...

Myniu cieszę się że Fisiek już lepiej:)
Z S. też tak będzie, a takich sytuacji jak nieodzywanie się nie da się uniknąć na dłuższą metę. Za to życzę miłego godzenia się!;)

Miłego dnia dziewczyny!

witajcie Kochane:*
Myniu to dobrze ze z Fiskiem juz lepiej:*
Sailor trzymam kciuki bo widze ze u CIebie owulka ;)
Isis oby ta tempka to na fasolke ;)
Sihaya trzymam kciukaski by tempka poszla w gore ;)
ja sie postaram od nastepnego cyklu znow mierzyc tempke bo teraz prawie wogole nie spie wiec nie ma to najmniejszego sensu
bede sie odzywac w trakcie pracy mam nadzieje ze dzisiaj mi pacjenci nie dadza w kosc buziaki kochane

Dziewczyny a myślicie, że mogłabym zacząć dziś brać duphaston jeszcze? normalnie mam brać od 18-27dc. dziś mam 22dc... Jakbym tak brała te 6 dni zamiast 10? Jak myślicie?

Bzibzioczku wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i upragnionej fasolki :tak:

Dziewczyny ja dzisiaj zmierzyłam temperaturę i patrzę a tam 37,2 normalnie z 4 razy sprawdzałam czy przypadkiem nie jestem zasapana i źle widzę, ale nie było 37,2 :szok: normalnie pierwszy raz odkąd mierze (2 cykl) mam taką wysoką temperaturę :-)

Sihaya ja niestety nie znam się na tym więc nie pomogę :-(

Asita coś jest na rzeczy w takim razie :)
Bzibzioczku wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy no i tej urpagnionej fasolinki Wam życzę :)
Myniu ciesze się, że z Figielkiem lepiej i mam nadzieję, że dziś z S też już będzie lepiej :)
Sailor trzymam kciuki za owocne staranka :)
Sihaya witaj :) Tą temperaturką to się kochana nie masz co przejmować jeszcze, dziś masz dopiero 22dc więc taka temperatura może świadczyć o zagnieżdżeniu no i jeszcze te Twoje plamienia... Bądź dobre myśli i mierz temperaturę przez kolejne dni, a na pewno zobaczysz wzrost :)

reklama
Margotka86 oby było coś na rzeczy, ale znowu nastawiam się pozytywnie a jak jutro poleci łep na szyje.... to będzie znowu załamka :-(

Różniczka tulę kochana, nie załamuj się jak nie w tym cyklu to w następnym się uda, trzeba być dobrej myśli... tak też codziennie sobie mówię

Do góry