reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor kochanie... mam nadzieję, że załamanie nastroju szybko minie... też o ostatnio przeżywam... ale u Ciebie starania co miesiąc więc mam nadzieję, że i gorszy nastrój szybciej się rozwieje...
Do mnie przylatuje s. w czwartek:) i zostanie do soboty ale trafi akurat 7-9 dc więc szanse żadne...
Cały weekend kończyłam kocyk dla dziecka koleżanki, o którym kiedyś Wam pisałam. I obiecałam, że pokarzę a że chwalipięta jestem to się chwalę, a co :)
kocyk dla Kuby.jpg
i oczywiście witam Luśkę :)

Sailor kochanie... mam nadzieję, że załamanie nastroju szybko minie... też o ostatnio przeżywam... ale u Ciebie starania co miesiąc więc mam nadzieję, że i gorszy nastrój szybciej się rozwieje...
Do mnie przylatuje s. w czwartek:) i zostanie do soboty ale trafi akurat 7-9 dc więc szanse żadne...
Cały weekend kończyłam kocyk dla dziecka koleżanki, o którym kiedyś Wam pisałam. I obiecałam, że pokarzę a że chwalipięta jestem to się chwalę, a co :)
Zobacz załącznik 492287
i oczywiście witam Luśkę :)

Ale śliczny :)

Mynia cudny ten kocyk
witajcie po przerwie
od piątku byłam z mężem i córą pod namiotem dziś wrócilam i wróciły problemy pieczenie w piersiach i td. doszła zgaga pojechałam do apteki i kupiłam coś na zgade, nadkwaśność może to to a nie jakas nerwica czy zapalenie tchawicy jak mi lekarze wymyslają
cycochy bolą @ brak , czekam obstawiam cykl bezowulacyjny ehhh jak do końca tygodnia nie przyjdzie w poniedziałek następny pójdę do lekarza pewnie dostane duphaston na wywołanie i tyle ehhh
zastanawiam sie zeby zacząć znowu brac clo pogadam o tym z lekarzem bo niestety bez tego owulacji brak nno jakas infekcja ehh lekkie swędzenie i biały śluz brrrr
a teraz mam śluz przezroczysty nawet rozciągliwy i grudki w nim beznadzieja!
mąż wyjechał będzie 31 sierpnia

Nie mam kiedy iść na betkę... Ale po co... czekam cierpliwie.

Myniu cudny kocyk. i S przyjezdza!!!!!!!! wow!!!!!!!!! :D:D:D:D może się oświadczy??

Dzięki dziewuszki, kolorki teraz może wybrałabym inne ale pierwotnie miał to być kocyk o całkiem innym wzorze, potem zmieniłam zdanie:) no i kolorki zostały:)Planuję zrobić sobie wielką narzutę z takich kwadracików tylko że w różnych odcieniach zieleni i fioletu:) Pewnie ze dwa lata mi to zajmie:p
Agacynda S. się nie oświadczy, jestem pewna... on chyba o tym nie myśli i nic moje dogadywania nie pomogą... niech robi co chce na razie. Nie będę sobie nerwów psuła... w razie czego opowiem mu o tym jak mnie turek w kebabie podrywał i mówił, że przecież nie mam pierścionka na palcu... trochę historię ubarwię... ale już nie zamierzam się o nic prosić...

No absolutnie się nie proś :) Ja miałam do wyboru pierścionek lub wakacje heheheheh. Ale jeśli Twój S planuje już ślub, to może warto zacząć o tym rozmawiać i się oświadczy :D

reklama
rozmawiamy o ślubie ale on naprawdę jakby zapominał, że przed ślubem powinien się oświadczyć... widać czeka mnie taki los jak moją mamę, która doczekała się pierścionka w 13 rocznice ślubu...
A przez tą @ płakać mi się chce z byle powodu i nie chcę się nakręcać, żeby się S zaraz nie oberwało za bardzo niż się należy...
Wiecie co... ja jestem nieznośna jak mam @, tzn pod względem wzruszania się. Wczoraj zrobiłam S wykład o tym jaki świat jest zły i jak bardzo powinniśmy uważać oczywiście wszystko okraszone taką ilością łez jakby co najmniej umarł mi ktoś z rodziny
A wczoraj oglądałam noce i dnie i dzwonię do mamy z rykiem a ona się aż przestraszyła i pyta co się stało. A ja łkając: "Bogumił umarł" a moja mam przerażona "jaki Bogumił?" a ja tak płakałam, że nawet nie dałam rady powiedzieć jaki...
No dziś śmiać mi się chce ale to cała ja podczas @...

Agacynda, też bym wybrała pierścionek jakbym miała taki wybór:)

Ostatnia edycja:
Do góry