lusia19900
Starająca się o maleństwo
rozmawiamy o ślubie ale on naprawdę jakby zapominał, że przed ślubem powinien się oświadczyć... widać czeka mnie taki los jak moją mamę, która doczekała się pierścionka w 13 rocznice ślubu...
A przez tą @ płakać mi się chce z byle powodu i nie chcę się nakręcać, żeby się S zaraz nie oberwało za bardzo niż się należy...
Wiecie co... ja jestem nieznośna jak mam @, tzn pod względem wzruszania się. Wczoraj zrobiłam S wykład o tym jaki świat jest zły i jak bardzo powinniśmy uważać oczywiście wszystko okraszone taką ilością łez jakby co najmniej umarł mi ktoś z rodziny
A wczoraj oglądałam noce i dnie i dzwonię do mamy z rykiem a ona się aż przestraszyła i pyta co się stało. A ja łkając: "Bogumił umarł" a moja mam przerażona "jaki Bogumił?" a ja tak płakałam, że nawet nie dałam rady powiedzieć jaki...
No dziś śmiać mi się chce ale to cała ja podczas @...
Agacynda, też bym wybrała pierścionek jakbym miała taki wybór![]()
Na pewno doczekasz się pierościonka zaręczynowego
U mnie za to jest tak, że pierścionek na palcu od ponad 1,5 roku a o ślubie ani słychu
Co do okresu, ja też tak mam. Strasznie się wtedy wzruszam i to praktycznie bez powodu, ale też niestety poza tym ogólnie jestem nieznośna, narzeczony to ma ze mną wtedy ciężko, ale staram się panować nad sobą.