reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor kochanie... mam nadzieję, że załamanie nastroju szybko minie... też o ostatnio przeżywam... ale u Ciebie starania co miesiąc więc mam nadzieję, że i gorszy nastrój szybciej się rozwieje...
Do mnie przylatuje s. w czwartek:) i zostanie do soboty ale trafi akurat 7-9 dc więc szanse żadne...
Cały weekend kończyłam kocyk dla dziecka koleżanki, o którym kiedyś Wam pisałam. I obiecałam, że pokarzę a że chwalipięta jestem to się chwalę, a co :)
kocyk dla Kuby.jpg
i oczywiście witam Luśkę :)

Sailor kochanie... mam nadzieję, że załamanie nastroju szybko minie... też o ostatnio przeżywam... ale u Ciebie starania co miesiąc więc mam nadzieję, że i gorszy nastrój szybciej się rozwieje...
Do mnie przylatuje s. w czwartek:) i zostanie do soboty ale trafi akurat 7-9 dc więc szanse żadne...
Cały weekend kończyłam kocyk dla dziecka koleżanki, o którym kiedyś Wam pisałam. I obiecałam, że pokarzę a że chwalipięta jestem to się chwalę, a co :)
Zobacz załącznik 492287
i oczywiście witam Luśkę :)

Ale śliczny :)

Mynia cudny ten kocyk
witajcie po przerwie
od piątku byłam z mężem i córą pod namiotem dziś wrócilam i wróciły problemy pieczenie w piersiach i td. doszła zgaga pojechałam do apteki i kupiłam coś na zgade, nadkwaśność może to to a nie jakas nerwica czy zapalenie tchawicy jak mi lekarze wymyslają
cycochy bolą @ brak , czekam obstawiam cykl bezowulacyjny ehhh jak do końca tygodnia nie przyjdzie w poniedziałek następny pójdę do lekarza pewnie dostane duphaston na wywołanie i tyle ehhh
zastanawiam sie zeby zacząć znowu brac clo pogadam o tym z lekarzem bo niestety bez tego owulacji brak nno jakas infekcja ehh lekkie swędzenie i biały śluz brrrr
a teraz mam śluz przezroczysty nawet rozciągliwy i grudki w nim beznadzieja!
mąż wyjechał będzie 31 sierpnia

Nie mam kiedy iść na betkę... Ale po co... czekam cierpliwie.

Myniu cudny kocyk. i S przyjezdza!!!!!!!! wow!!!!!!!!! :D:D:D:D może się oświadczy??

Dzięki dziewuszki, kolorki teraz może wybrałabym inne ale pierwotnie miał to być kocyk o całkiem innym wzorze, potem zmieniłam zdanie:) no i kolorki zostały:)Planuję zrobić sobie wielką narzutę z takich kwadracików tylko że w różnych odcieniach zieleni i fioletu:) Pewnie ze dwa lata mi to zajmie:p
Agacynda S. się nie oświadczy, jestem pewna... on chyba o tym nie myśli i nic moje dogadywania nie pomogą... niech robi co chce na razie. Nie będę sobie nerwów psuła... w razie czego opowiem mu o tym jak mnie turek w kebabie podrywał i mówił, że przecież nie mam pierścionka na palcu... trochę historię ubarwię... ale już nie zamierzam się o nic prosić...

No absolutnie się nie proś :) Ja miałam do wyboru pierścionek lub wakacje heheheheh. Ale jeśli Twój S planuje już ślub, to może warto zacząć o tym rozmawiać i się oświadczy :D

reklama
rozmawiamy o ślubie ale on naprawdę jakby zapominał, że przed ślubem powinien się oświadczyć... widać czeka mnie taki los jak moją mamę, która doczekała się pierścionka w 13 rocznice ślubu...
A przez tą @ płakać mi się chce z byle powodu i nie chcę się nakręcać, żeby się S zaraz nie oberwało za bardzo niż się należy...
Wiecie co... ja jestem nieznośna jak mam @, tzn pod względem wzruszania się. Wczoraj zrobiłam S wykład o tym jaki świat jest zły i jak bardzo powinniśmy uważać oczywiście wszystko okraszone taką ilością łez jakby co najmniej umarł mi ktoś z rodziny
A wczoraj oglądałam noce i dnie i dzwonię do mamy z rykiem a ona się aż przestraszyła i pyta co się stało. A ja łkając: "Bogumił umarł" a moja mam przerażona "jaki Bogumił?" a ja tak płakałam, że nawet nie dałam rady powiedzieć jaki...
No dziś śmiać mi się chce ale to cała ja podczas @...

Agacynda, też bym wybrała pierścionek jakbym miała taki wybór:)

Ostatnia edycja:
Do góry