Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie
Chciałabym do Was dołączyć, mam nadzieję, że się zgodzicie
Mam na imię Alicja i mam 22 lata.
O dzidziusia staraliśmy się już z narzeczonym kilka miesięcy, ale w związku z tym, że nie mialam praktycznie wcale owulacji, a mój okres był strasznie nieregularny, nie zaliczam tych miesięcy do takich prawdziwych starań, bo te rozpoczęliśmy teraz i mam nadzieję że jak najszybciej uda mi się zajść w ciążę
Dwa lata temu zostało u mnie stwierdzone przedwczesne wygasanie czynności jajników, przez co lekarze nie dawali mi wielkich szans na maleństwo. Bardzo to przeżywałam i masę lez wylałam z tego powodu, jednak narzeczony wciąż byl przy mnie i ogromnie mnie wspierał i... okazało się, że owulacja wróciła!! ponad miesiąc temu byłam w szpitalu i podczas rutynowych badań wyszło że jestem już zdrowa, nie wiem jak to możliwe, ale bardzo się cieszę
Póki co okres regularnie się pojawia, owulację miałam zarówno w zeszłym miesiącu jak i teraz. Okres powinnam dostać w ciągu najbliższych 5 dni, ale mam nadzieję że nasze staranka w tym miesiącu dały efekty i okaże się, że noszę pod serduszkiem maleństwo
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę owocnych starań, a wszystkim kobietkom, którym udało się zajść w ciąże, masę radości i zdrowych maluszków