reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja pospałam 2 godzinki i gorzej jest niż było ,aż mi się uszy przytykają jak śline połykam,gardło bardzo boli i mam teraz 37 i chce się ż....ć :baffled: O tym tranie słyszałam, muszę właśnie kupic, ale jak jestem blisko apteki to nei pamiętam. Szkoda że mój K poszedł do pracy na nocke, nawet nie ma sie do kogo przytulić :-(

reklama
A jednak mnie wywiało z domu pojechałam z tatą odstawić jego samochód do warsztatu

Agacynda dzięki za podpowiedź:-D miałam ostatnio blond pasemka ale włosy mi dość szybko rosną i po 3 miechach miałam już 4 cm odrosty. A włosy mam trochę dłuższe niż do ramion. Boję się po prostu farbowania co 3 m-ce włosów, odrostów bo mam ich od groma i roboty przy tym bardzo dużo:tak:

A co Basia będziesz oglądać? Bo my z moim A leżymy w łóżku i póki co czekamy na film na polsacie...

Zonqa ja od 14 roku życia farbuję włosy co 6 tygodni. Dobrze, że od 9 miesięcy mam za darmo :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no my oczywiscie też zaje**sty jest ten film x razy już go oglądałam :) a deser przepyszny :p
śmigam do mężusia do łóżeczka :p do jutra KOBITKI :*

Ostatnia edycja:
Ja farbuje od czasu liceum ale na kolory przy których odrost się nie rzuca w oczy czyli brązy od ciemnego po czekoladowy dopiero ostatnio zaczęłam eksperymentować z blond i złotymi refleksami. Ale jaśniejsze końcówki zamarzyły mi się po ostatnich pasemkach. Więc może czas na coś innego;-)

Zmykam do m na przytulanki bo już się niecierpliwi:-p

Dzięki dziewczynki za odpowiedzi:)

gin powiedziała, że prolaktyna ma być w widełkach z wyniku; poza tym jest to bardzo zmienny hormon, bo zależy o wieeeelu czynników (sen, jedzenie, seks, stres, zmęczenie itd) - więc to moje wczorajsze przytulanku mogło rzeczywiście mieć wpływ na wynik;

w międzyczasie rozmawiałam też ze szwagierką, bo wiedziałam, że ona przed swoją ciążą miała kłopoty ze zbyt wysoką prolaktyną - ale jej wartości sięgały do 70... to się nazywa wysoki poziom....

....więc się uspokoiłam i będziemy sobie z M dalej działać:)

Widzę, że o farbowaniu włosków piszecie... ja też farbuję, zawsze robię baleyage: jasniutki blond i do tego jasny brąz, pasemka bardzo cieniutkie... swoje mam ciemny blond... i taką kombinacją otrzymuję bardzo naturalny efekt, a odrosty widać po dłuższym czasie, bo tak się ładnie kolorki uzupełniają:)

a teraz już uciekam do łóżeczka, dobrej nocki i do jutra:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja teraz mam rude, ale z racji tego, że mnóstwo kobiet już ma rudy kolor włosów bo jakiś modny się zrobił, to mój A. będzie mi zmieniał, ale sam jeszcze nie wie na co...

Do góry