reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam się z kawusią i pączkiem :laugh2:

Synuś dziś sobie zażyczył na śniadanko śledzi i spałaszował całe cztery koreczki:laugh2:

My zmykamy na 10 na zajęcia z zabaw fundamentalnych w domku będę pewnie koło 13.30

ale póki co kawka i pączunio:-p

Miłego dnia dziewczynki

reklama
Witam z rana :) normalnie pierwszy raz od niepamiętnych czasów dziecko mnie obudziło :D jeszcze przed chwilą sie goście zapowiedzieli na obiad wiec mam dziś roboty. A co do farbowania do ja się dziwię ze jeszcze mam włosy na głowie :D lubię eksperymentować dlatego nie mam ulubionej fryzury ale od jakiegoś czasu maluje na czarno żeby te włosy mi trochę odpoczęły :D

Witam:)

Czarni wczoraj rano wklejałaś @ listę, i już przepadła w naszym słowotoku;) właśnie ją odnalazłam - po 13stu stronach:D
wklejam żeby była w zasięgu:) bo zbliżają się testowanka na dniach:)
miłego dnia wszystkim i każdej z osobna!:)

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Sailor_moon.......@13.03.2012........II

Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
malena100..........@24-25.03.2012
Lanjaa.................@27.03.2012(1)
Pyscek .................@27.03.2012 (10)
K@ti@..................@29.03.2012 (12)
Czarni..................@30.03.2012 (18)
*AgA*................@31.03-04.04 2012 (3)
grzanka90............@ 03.04.2012 (4)
Zonqa...................@06.04.2012
Agacynda..............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008.........@06.04.2012 (6)
Agus_86................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7.................@08.04.2012
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@17.04.2012 (4)
Anke24...............@???kwiecień (3)

Cześc słoneczka,
ale u mnie dzisiaj cieplutko, od dzisiaj 3 dni wolnego mam :p
Robert w pracy do 14, jak przyjedzie bierzemy sie za malowanie kuchni, ja dzisiaj mam taka ochote na kawe ze niemozliwe, ale wczoraj tak mi siadła chyba to wątroba była że nie możliwe, taki ból z prawej strony od pod żebrami po jajniki że zwariować mogłam , jeszcze tak w du... dostałam wcoraj w pracy ponad 2tyś zdjęć, i kończący się papier.
a kasty ciężkie jak choler.... dzisiaj chyba kawy pić nie będę bo serio sie boje co może sie dziać, a brzuch wczoraj to jak w 6mc miałam, dzisiaj ładnie wróciłam do normy ale nadal odczuwam dyskomfort w podbrzuszu.

po za tym to jest ok :)
gdyby nie ta kawa.

cześć dziewczynki!

ja już kawę pochłonęłam, nie wyobrażam sobie nie mieć na nią ochoty :) mężuś ma na 13 więc poranek był baardzo przyjemny ;) przytulanki były hehe, ale śluzu nie ma :( więc chyba za wcześnie...zaobserwowałam że szyjka się chowa i jest bardziej miękka. Zaczyna się?

Zdąrzyłam już poprasowac, mam w planie jeszcze odkurzanie i obiadek. Zawsze w czwartki Mąż sprząta przed pracą. Z racji wolnego biorę to na siebie hehe. Ale fajnie tak posiedzieć w domu :) jeszcze jakby dzidzia była :tak:

Aguś jak Dzidzia będzie to Ci mąż do pracy nie będzie chciał chodzić :-)

Grzanka to nie miło wczoraj miałaś. Współczuję...

Ja mam dyskomfort w cycochach, no bolą mnie okropnie...i mi przeszkadzają, wieczne wzdęcie od tygodnia... Czuję się aseksualna. Niefajnie... Dzisiaj z wrocławia będę o 21 wyjeżdżać... fe tak późno.

też już jestem po kawie:)
teraz trochę ruchu na piłce żeby nie wyjść z formy, a co:]

Agacynda współczuję dolegliwości...
u mnie póki co delikatne kłucie raz jednego raz drugiego jajnika, zobaczymy jak to się będzie rozwijać do owulki, temp ładnie rano zmierzyłam, tak jak to sobie obiecałam...
jedynie tej szyjki nie umiem badać:|

dziś czeka nas jeszcze wizyta u urologa z wynikami M ale zakładam, że będzie wszystko w porządku:)

A ja już po kawce spacerku zakupach i plotach :D zaraz biore się za robotę trzeba posprzątać ugotować obiad jak ja sie cieszę że to czwartek :))))
Mnie wzdęcia już opuściły czuje sie dziwnie dobrze wiec feeee @ na pewno przyjdzie cycki mnie nie bolą:/tylko wczoraj takie dziwne uczucie w cyckach ale to nic nie znaczy..... wiec juz za pewne zaraz zacznie temperatura spadać bo to zostało jeszcze 8 dni a fee...

Aguś jak Dzidzia będzie to Ci mąż do pracy nie będzie chciał chodzić :-)

Grzanka to nie miło wczoraj miałaś. Współczuję...

Ja mam dyskomfort w cycochach, no bolą mnie okropnie...i mi przeszkadzają, wieczne wzdęcie od tygodnia... Czuję się aseksualna. Niefajnie... Dzisiaj z wrocławia będę o 21 wyjeżdżać... fe tak późno.
masakra
ja za to mam piersi duże wrażliwe ale jak galaretka miekkie
dzisiaj posprzatalam w domku, wymieniłam kurką wodę na czystą jeden piesio sie wylatał eraz ta mała i tak sie nudze od tego momentu ...
czekam na księciunia :)
ja bez kawy jak narazie ale tak straszie mi jej brakuje ze niemozliwe
po wczorajszej akcji nawet nie chce ryzykowac co bedzie po kawie dzisiaj inke sobie kupię....

Ostatnia edycja:
reklama
A ja już po kawce spacerku zakupach i plotach :D zaraz biore się za robotę trzeba posprzątać ugotować obiad jak ja sie cieszę że to czwartek :))))
Mnie wzdęcia już opuściły czuje sie dziwnie dobrze wiec feeee @ na pewno przyjdzie cycki mnie nie bolą:/tylko wczoraj takie dziwne uczucie w cyckach ale to nic nie znaczy..... wiec juz za pewne zaraz zacznie temperatura spadać bo to zostało jeszcze 8 dni a fee...

A ja umyłam okna i posprzątałam kuchnię... Taka robotna jestem. Nie chce mi się iść do szkoły dzisiaj.
Tobie zostało 8 dni a mi 15 więc się zastanawiam skąd mam takie dolegliwości dwa tygodnie przed spodziewaną @.

Do góry