reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja pospałam 2 godzinki i gorzej jest niż było ,aż mi się uszy przytykają jak śline połykam,gardło bardzo boli i mam teraz 37 i chce się ż....ć :baffled: O tym tranie słyszałam, muszę właśnie kupic, ale jak jestem blisko apteki to nei pamiętam. Szkoda że mój K poszedł do pracy na nocke, nawet nie ma sie do kogo przytulić :-(

reklama
A jednak mnie wywiało z domu pojechałam z tatą odstawić jego samochód do warsztatu

Agacynda dzięki za podpowiedź:-D miałam ostatnio blond pasemka ale włosy mi dość szybko rosną i po 3 miechach miałam już 4 cm odrosty. A włosy mam trochę dłuższe niż do ramion. Boję się po prostu farbowania co 3 m-ce włosów, odrostów bo mam ich od groma i roboty przy tym bardzo dużo:tak:

A co Basia będziesz oglądać? Bo my z moim A leżymy w łóżku i póki co czekamy na film na polsacie...

Zonqa ja od 14 roku życia farbuję włosy co 6 tygodni. Dobrze, że od 9 miesięcy mam za darmo :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no my oczywiscie też zaje**sty jest ten film x razy już go oglądałam :) a deser przepyszny :p
śmigam do mężusia do łóżeczka :p do jutra KOBITKI :*

Ostatnia edycja:
Ja farbuje od czasu liceum ale na kolory przy których odrost się nie rzuca w oczy czyli brązy od ciemnego po czekoladowy dopiero ostatnio zaczęłam eksperymentować z blond i złotymi refleksami. Ale jaśniejsze końcówki zamarzyły mi się po ostatnich pasemkach. Więc może czas na coś innego;-)

Zmykam do m na przytulanki bo już się niecierpliwi:-p

Dzięki dziewczynki za odpowiedzi:)

gin powiedziała, że prolaktyna ma być w widełkach z wyniku; poza tym jest to bardzo zmienny hormon, bo zależy o wieeeelu czynników (sen, jedzenie, seks, stres, zmęczenie itd) - więc to moje wczorajsze przytulanku mogło rzeczywiście mieć wpływ na wynik;

w międzyczasie rozmawiałam też ze szwagierką, bo wiedziałam, że ona przed swoją ciążą miała kłopoty ze zbyt wysoką prolaktyną - ale jej wartości sięgały do 70... to się nazywa wysoki poziom....

....więc się uspokoiłam i będziemy sobie z M dalej działać:)

Widzę, że o farbowaniu włosków piszecie... ja też farbuję, zawsze robię baleyage: jasniutki blond i do tego jasny brąz, pasemka bardzo cieniutkie... swoje mam ciemny blond... i taką kombinacją otrzymuję bardzo naturalny efekt, a odrosty widać po dłuższym czasie, bo tak się ładnie kolorki uzupełniają:)

a teraz już uciekam do łóżeczka, dobrej nocki i do jutra:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja teraz mam rude, ale z racji tego, że mnóstwo kobiet już ma rudy kolor włosów bo jakiś modny się zrobił, to mój A. będzie mi zmieniał, ale sam jeszcze nie wie na co...

Do góry