reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
A ja wróciłam z podwórka zmarzłam na kość.... i teraz myśle o jakimś przepysznym deserku na wieczór muszę coś poszukać w necie i coś tam wymyśle :p
Witaj Puszka :)

jak przyjedziesz to na pewno zrobię :D
już galaretka sie chłodzi :p najwyżej bede jadła to o północy :D mam dziś smaka na coś a nie wiem na co i tak kombinuje.... uwierzycie że nawet jadłam cebule z ryby w occie bo myślałam że to to ::D :p i dalej szukam...

hehehe to świetnie :-D
Ja wczoraj jadłam pączka, którego zagryzłam kabanosem i popiłam piwem :-)

a dzisiaj mielone i surówkę z marchewki i selera z rodzynkami. mniaaaaaaam:tak:

Dziewczyny nie mam neta, coś robią-do 3 dni powinien być. Przez telefon nie chce mi sie pisac, bo wolno idzie, a ja nie mam cierpliwości. Odezwe się jak już będzie, Trzymajcie się :*

reklama
A moje Kochanie właśnie mi robi zupkę jarzynową. ale póki co jestem tak objedzona, że nie mam siły wstać z fotela..

Do góry