reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

A poniedziałek po tygodniowy zwolnieniu to już wogóle porażka. Mogłabym mieć wszystkie poniedziałki wolne :-) Szkoda tylko że pogoda się popsuła, u mnie dowaliło śniegu, bezie trzeba auto skorbać i odśnieżać znowu :confused: A miała być już wiosna!

A u mnie właśnie wiosna... pięknie słoneczko świeci

reklama
Ineska, u Was śnieg??? wow:szok: Bo u mnie w centralnej słońce świeci, jest 7st, tylko ten wiatr... powiesiłam pranie na balkonie i musiałam solidnie poprzypinać żebym nie musiała po całym osiedlu go ganiać ;)

Ja się tym bardziej bedę martwiła jak nie będzie dzidzi teraz czy niedługo, bo u nas wszystko jest ok, cykle jak w zegarku, owu jest sądząc po temp. Ech...

Ale ciesze się, że Mąż mi wraca do zdrowia :)

Jak oglądałam dziś pogodę to na mazurach pokazywali słoneczko ewentualnie deszczyk. To nic że w tym czasie tutaj śnieg sypał że nic za oknem nie było widać :-D Teraz jest brzydko i szaro. Jak musiałam siedzieć w domu na zwolnieniu to było ładnie,ciepło i słonecznie.

A mąż tak ładnie śpi że go jednak nie bede budziła narazie :-) Aż szkoda.

Ja już mówiła mojemu że chcę się przenieść gdzieś na południe Polski, moze Kraków...... nie dość ze ładnie to jeszcze ciepło :cool2:
A u nas jak na Syberii jakiejs :baffled:

Ineska, u Was śnieg??? wow:szok: Bo u mnie w centralnej słońce świeci, jest 7st, tylko ten wiatr... powiesiłam pranie na balkonie i musiałam solidnie poprzypinać żebym nie musiała po całym osiedlu go ganiać ;)

Ja się tym bardziej bedę martwiła jak nie będzie dzidzi teraz czy niedługo, bo u nas wszystko jest ok, cykle jak w zegarku, owu jest sądząc po temp. Ech...

Ale ciesze się, że Mąż mi wraca do zdrowia :)

Ja też mam jak w zegarku w sumie może tylko raz wystąpiło zawirowanie i poza tym nic... ale i dzidzi nie ma więc sama się też zacznę martwić jak nie będzie przez dłuższy czas.... daje sobie czas do skończenia domu... potem badania na max lecimy :)

Ja już mówiła mojemu że chcę się przenieść gdzieś na południe Polski, moze Kraków...... nie dość ze ładnie to jeszcze ciepło :cool2:
A u nas jak na Syberii jakiejs :baffled:

Kraków, najlepszy wybór ;)
dziś słoneczko :-)

ja latam między kuchnią a laptopem :-D dziś ziołowe pulpeciki na parze z mięsa indyczego w sosie pomidorowym :)

Kraków, najlepszy wybór ;)
dziś słoneczko :-)

ja latam między kuchnią a laptopem :-D dziś ziołowe pulpeciki na parze z mięsa indyczego w sosie pomidorowym :)

na parze??? hmmm a to dobre???... ja kupiłam ten parowar ale nie mam pomysłów na niego... raz zrobiłam rybę to myślałam, że oddam wszystko co wcześniej jadłam :)

na parze??? hmmm a to dobre???... ja kupiłam ten parowar ale nie mam pomysłów na niego... raz zrobiłam rybę to myślałam, że oddam wszystko co wcześniej jadłam :)

ja mam termomixa, cud maszyna! mięso lubie bardzo na parze, natomiast rybę to tylko łososia...

dobra, jedzonko się robi, mężuś sprząta kuchnie. Po obiedzie pewnie cosik oglądniemy a na wieczór pogramy. Spokojny weekend :) w piątek robiłam małą imprezę w damskim gronie. Przynajmniej jeden plus z braku ciąży, można było się napic ..hehe. .

reklama
ja mam termomixa, cud maszyna! mięso lubie bardzo na parze, natomiast rybę to tylko łososia...

dobra, jedzonko się robi, mężuś sprząta kuchnie. Po obiedzie pewnie cosik oglądniemy a na wieczór pogramy. Spokojny weekend :) w piątek robiłam małą imprezę w damskim gronie. Przynajmniej jeden plus z braku ciąży, można było się napic ..hehe. .

no ja też planuje zakup termomixa .... widziałam co potrafi...

Do góry