reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A poniedziałek po tygodniowy zwolnieniu to już wogóle porażka. Mogłabym mieć wszystkie poniedziałki wolne :-) Szkoda tylko że pogoda się popsuła, u mnie dowaliło śniegu, bezie trzeba auto skorbać i odśnieżać znowu :confused: A miała być już wiosna!

A u mnie właśnie wiosna... pięknie słoneczko świeci

reklama
Ineska, u Was śnieg??? wow:szok: Bo u mnie w centralnej słońce świeci, jest 7st, tylko ten wiatr... powiesiłam pranie na balkonie i musiałam solidnie poprzypinać żebym nie musiała po całym osiedlu go ganiać ;)

Ja się tym bardziej bedę martwiła jak nie będzie dzidzi teraz czy niedługo, bo u nas wszystko jest ok, cykle jak w zegarku, owu jest sądząc po temp. Ech...

Ale ciesze się, że Mąż mi wraca do zdrowia :)

Jak oglądałam dziś pogodę to na mazurach pokazywali słoneczko ewentualnie deszczyk. To nic że w tym czasie tutaj śnieg sypał że nic za oknem nie było widać :-D Teraz jest brzydko i szaro. Jak musiałam siedzieć w domu na zwolnieniu to było ładnie,ciepło i słonecznie.

A mąż tak ładnie śpi że go jednak nie bede budziła narazie :-) Aż szkoda.

Ja już mówiła mojemu że chcę się przenieść gdzieś na południe Polski, moze Kraków...... nie dość ze ładnie to jeszcze ciepło :cool2:
A u nas jak na Syberii jakiejs :baffled:

Ineska, u Was śnieg??? wow:szok: Bo u mnie w centralnej słońce świeci, jest 7st, tylko ten wiatr... powiesiłam pranie na balkonie i musiałam solidnie poprzypinać żebym nie musiała po całym osiedlu go ganiać ;)

Ja się tym bardziej bedę martwiła jak nie będzie dzidzi teraz czy niedługo, bo u nas wszystko jest ok, cykle jak w zegarku, owu jest sądząc po temp. Ech...

Ale ciesze się, że Mąż mi wraca do zdrowia :)

Ja też mam jak w zegarku w sumie może tylko raz wystąpiło zawirowanie i poza tym nic... ale i dzidzi nie ma więc sama się też zacznę martwić jak nie będzie przez dłuższy czas.... daje sobie czas do skończenia domu... potem badania na max lecimy :)

Ja już mówiła mojemu że chcę się przenieść gdzieś na południe Polski, moze Kraków...... nie dość ze ładnie to jeszcze ciepło :cool2:
A u nas jak na Syberii jakiejs :baffled:

Kraków, najlepszy wybór ;)
dziś słoneczko :-)

ja latam między kuchnią a laptopem :-D dziś ziołowe pulpeciki na parze z mięsa indyczego w sosie pomidorowym :)

Kraków, najlepszy wybór ;)
dziś słoneczko :-)

ja latam między kuchnią a laptopem :-D dziś ziołowe pulpeciki na parze z mięsa indyczego w sosie pomidorowym :)

na parze??? hmmm a to dobre???... ja kupiłam ten parowar ale nie mam pomysłów na niego... raz zrobiłam rybę to myślałam, że oddam wszystko co wcześniej jadłam :)

na parze??? hmmm a to dobre???... ja kupiłam ten parowar ale nie mam pomysłów na niego... raz zrobiłam rybę to myślałam, że oddam wszystko co wcześniej jadłam :)

ja mam termomixa, cud maszyna! mięso lubie bardzo na parze, natomiast rybę to tylko łososia...

dobra, jedzonko się robi, mężuś sprząta kuchnie. Po obiedzie pewnie cosik oglądniemy a na wieczór pogramy. Spokojny weekend :) w piątek robiłam małą imprezę w damskim gronie. Przynajmniej jeden plus z braku ciąży, można było się napic ..hehe. .

reklama
ja mam termomixa, cud maszyna! mięso lubie bardzo na parze, natomiast rybę to tylko łososia...

dobra, jedzonko się robi, mężuś sprząta kuchnie. Po obiedzie pewnie cosik oglądniemy a na wieczór pogramy. Spokojny weekend :) w piątek robiłam małą imprezę w damskim gronie. Przynajmniej jeden plus z braku ciąży, można było się napic ..hehe. .

no ja też planuje zakup termomixa .... widziałam co potrafi...

Do góry