reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mnie to jeszcze denerwuje gadanie ludzi z otoczenia. Nikomu nie mówiliśmy że próbujemy zeby nie było później ciągłych pytań typu "czy tym razem się udało?" Niektórzy krzywo na nas patrzą bo jesteśmy prawie 3 lata po ślubie a dzieci nie mamy. Słyszałam nawet że w żartach ktoś mówił, że my jesteśmy wygodni i egoiści bo nie chcemy mieć maluszka. Nie pomyśli jeden z drugim że ktoś może ma problem. Naszym znajomym i małżeństwo w rodzinie udało się mieć dzieci jak planowali dlatego może myśl że ktoś chce a nie może, nie nasuwa się im.

nie przejmujcie się innymi, niech sobie gadają...zawsze można kogoś uświadomić. Ale wiem że jest przykro, można poczuc się gorszym. Najważniejsze by się wspierac. U nas parę osób, rodziny wiedzą. niech kibicują :)

no ja też myślałam, że ile wlezie to muszę utrafić a tu zonk... bo może i trafiłam ale niedojrzałym i nawet nie dał rady znaleźć jajeczka :)

ja się też zastanawiam czemu się nie udało, czy w ogóle pęcherzyk pękł...teraz miałam dosc spoźnioną@ , jest trzeci dzień a już się kończy...bardzo dziwne..plus od 2 dni znów bolą cycuchy:szok: o co chodzi? I chyba mam jeszcze nadzieje...:zawstydzona/y:

tak próbowałam przez 5 dni, nic nie było :/ może za wcześnie, może za późno, albo właśnie cykl bezowulacyjny..kto wie :-(

No ja jak zrobiła zaraz po @ to nic zero w sumie pokazała się 1 kreska... potem odczekałam z tydzień.... zaś pokazała się 1 kreska ale ta 2 była bladziuśka... odczekałam 2 dni i ta 2 ciemniejsza... a jak potem zrobiłam to była taka jak ta 1 więc wiedziałam, że jest oki....

dziwne to wszystko... człowiek chce to nie ma a jakby nie chciał to szast prast i już by było :)

Ja też próbowałam tych testów w listopadzie i grudniu, poszło kilka paczek, i nic. Podobno druga kreska miała być nie bledsza niż pierwsza a u mnie albo była tylko jedna albo druga bladziutka. A że mam nieregularne @ to tylko nerwy niepotrzebne.

reklama
A poniedziałek po tygodniowy zwolnieniu to już wogóle porażka. Mogłabym mieć wszystkie poniedziałki wolne :-) Szkoda tylko że pogoda się popsuła, u mnie dowaliło śniegu, bezie trzeba auto skorbać i odśnieżać znowu :confused: A miała być już wiosna!

Do góry