reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
jak by nie mowic dużo stresu mam ... oj nie do mnie to pisałaś przepraszam.....

Kochana do Ciebie też :) Każda zmiana jest dla nas stresująca i do tego wyolbrzymia naszą wyobraźnię....

Wiem to po sobie jak nie ma @ w danym dniu to już wierzę, że to dzidzi... jak jest skąpa to też a może jednak się udało :)

Kochane w końcu się nam uda ja w to wierzę....

Witam Panie wieczorkiem :-)
Ja właśnie dojechałam do wrocławia, sama... Dzisiaj już płakałam, że muszę tu jechać. ble ble ble... nie lubię sama tu siedzieć. Dobrze, że jutro przyjaciółka do mnie na dwa dni przyjedzie...

Ja też mam termomixa, tzn rodzice hihi ale ja bardzo często korzystam. Uwielbiam zupę ogórkową robić w termomixie i mam nadzieję, że dostanę od nich w prezencie ślubnym to cacko. :-D

ja zaczynam się właśnie uczyć do kolokwium jutrzejszego.:szok:

agacynda, no ja też po dłuższej przerwie siadam właśnie do książek, chociaz nie wiem czy coś z tego jeszcze dzisiaj będzie bo nie chce mi się przeokrutnie :/ dziennie studiujesz? przypomnisz co?

Właśnie się zorientowalam, ze mi się pochrzaniło i okres powinnam dostać w piatek, a nie czwartek...noo... to chyba troche przesadziłam z tym testem dzisiaj :/

Hello jestem u rodziców, ale podłączyłam kompa pod telefon :-) Od wczoraj jest mi niedobrze jak napije się coli, to na godzine ustaje, a potem znowu. Czy wam też jest niedobrze przed okresem? Mam czasami takie skurcze też od 2 dni, takie lekkie i dużo białego jak śnieg śluzu, jak śmietana :szok: Czasami mi niedobrze przed okresem, ale nie aż tak...

Czy ktoś oprócz groszka ma termin @ na 16 go??? Dosyć wolno mi tu net chodzi dlatego nie bede szukać małpowej listy

reklama
Kropuś ja tak mam przed @, że jest mi niedobrze i kilka dni przed @ pojawia się mlecznobiały śluz, który później znika.

Ja dzisiaj zaaplikowałam sobie lampkę czerwonego wina i zabrałam się za chemię... Kurczę jak ja tego nie lubię.

Do góry