reklama
karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
rodzice nam sprezentowali z okazji wesela dobra rzecz
No widziałam jakie cuda wytwarza
Fajny prezent... wszystko w jednym... mało miejsca zajmuje a jest naprawdę suuuper
ja też z ryb na parze to tylko łosoś Ja mam zwykły garnek z nadstawką do gotowania na parze i jestem zadowolona.
I gotuje wszystko co się da...ziemniaki, mieso, warzywka, ryby.
U nas dziś rosół i ziemniaczki z cielęciną z sosem grzybowym.
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Agus dziękuję za zaproszenie ja to w sumie tych ustawień tutaj jeszcze jakoś specjalnie nie opanowałam, skupiam się na razie na postach mąż już narzeka, że ciągle tu siedzę hehe.
A ja dziś miałam kotlety od teściowej z urodzin, do tego zrobiłam tylko sos pieczarkowy, dla męża kluski, dla mnie ziemniaczki (nie lubię klusek heh ;p). Moi rodzice mają termomixa, strasznie lody trukawkowe mi z niego smakują, są takie inne my mamy normalny robot kuchenny.
A ja dziś miałam kotlety od teściowej z urodzin, do tego zrobiłam tylko sos pieczarkowy, dla męża kluski, dla mnie ziemniaczki (nie lubię klusek heh ;p). Moi rodzice mają termomixa, strasznie lody trukawkowe mi z niego smakują, są takie inne my mamy normalny robot kuchenny.
Agus dziękuję za zaproszenie ja to w sumie tych ustawień tutaj jeszcze jakoś specjalnie nie opanowałam, skupiam się na razie na postach mąż już narzeka, że ciągle tu siedzę hehe.
ja właśnie dziś mam więcej czasu więc obczajam co i jak. udało mi się zdjęcia wkleic hihi
smacznego obiadku
ja też z ryb na parze to tylko łosoś Ja mam zwykły garnek z nadstawką do gotowania na parze i jestem zadowolona.
nio to super parowary są świetne
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Hej dziwczynki , ja wlasnie z meżusiem robimy pizze jedna juz sie lekutko chłodzi a druga zaraz bedzie wstawiana... ;p
moj okres trwał 4 dni
moj okres trwał 4 dni
Hej dziwczynki , ja wlasnie z meżusiem robimy pizze jedna juz sie lekutko chłodzi a druga zaraz bedzie wstawiana... ;p
moj okres trwał 4 dni
oo mało tak? ile zwykle trwa? u mnie 5, dziś 3 dzień i wygląda że też koniec! o co chodzi??
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
no ja zawsze 7 dni a dzisiaj czyściutko, noi mialam to samo co Ty na początku @... znaczy sie brązowo dosłownie... brak krwi ... dopiero na 2 dzien
tak że hellooo ;p
tak że hellooo ;p
Ostatnia edycja:
reklama
karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
oo mało tak? ile zwykle trwa? u mnie 5, dziś 3 dzień i wygląda że też koniec! o co chodzi??
Długość może się zmieniać ale oby to było co innego