reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ja też z ryb na parze to tylko łosoś :) Ja mam zwykły garnek z nadstawką do gotowania na parze i jestem zadowolona.
I gotuje wszystko co się da...ziemniaki, mieso, warzywka, ryby.
U nas dziś rosół i ziemniaczki z cielęciną z sosem grzybowym.

Agus dziękuję za zaproszenie :) ja to w sumie tych ustawień tutaj jeszcze jakoś specjalnie nie opanowałam, skupiam się na razie na postach :) mąż już narzeka, że ciągle tu siedzę hehe.

A ja dziś miałam kotlety od teściowej z urodzin, do tego zrobiłam tylko sos pieczarkowy, dla męża kluski, dla mnie ziemniaczki (nie lubię klusek heh ;p). Moi rodzice mają termomixa, strasznie lody trukawkowe mi z niego smakują, są takie inne :D my mamy normalny robot kuchenny.

Agus dziękuję za zaproszenie :) ja to w sumie tych ustawień tutaj jeszcze jakoś specjalnie nie opanowałam, skupiam się na razie na postach :) mąż już narzeka, że ciągle tu siedzę hehe.

A ja dziś miałam kotlety od teściowej z urodzin, do tego zrobiłam tylko sos pieczarkowy, dla męża kluski, dla mnie ziemniaczki (nie lubię klusek heh ;p). Moi rodzice mają termomixa, strasznie lody trukawkowe mi z niego smakują, są takie inne :D my mamy normalny robot kuchenny.

ja właśnie dziś mam więcej czasu więc obczajam co i jak. udało mi się zdjęcia wkleic hihi

smacznego obiadku :)

no ja zawsze 7 dni a dzisiaj czyściutko, noi mialam to samo co Ty na początku @... znaczy sie brązowo dosłownie... brak krwi ... dopiero na 2 dzien
tak że hellooo ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry