reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
Lanjaa...............@ 28.02.2012
Karola_2907........@28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012--------II??
Mgiełka2008......@29.02.2012
Edyta01............@ 01.03.2012
Crazy Girl..........@ 01.03.2012
Kinga85.............@03.03.2012
Agus86..............@03.03.2012
Anke24...............@03.03.2012
Czarni.................@03.03.2012
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012
Kropka................@16.03.2012
gusiaczek_p.......@????????

nie wiem czy aktualna wkleilam ..... czy ktora jutro testuje???

ja mialam tak ze przed @ jakies kilka dni najpier mialam sluz lekki z grudkami a im blizej @ robilo sie go mniej i mniej a teraz na dwa dni przed terminem @ zrobil sie lepki i rozciagliwy ..... a po terminie@ to wogole go jest duzo

reklama
odwaliłam kawał dobrej roboty :) wszystkie maleńkie ciuszki poukładane posegregowane i każdy ma swoje miejsce pół roku spokoju :)
anna 2101 dostałaś @?

A ja mam takie spostrzeżenia co do mojej kuciapki <czytaj pochwy>.

Zawsze przed @ jak wkładałam palec to mogłam go normalnie włożyć i wymacać szyjkę a dziś nie mogę wcale tam palca wcisnąć tak wąsko się zrobiło i jakby mięciutko, nie wiem nawet jak to opisać :) A szyjki macicy nie dosięgłam :szok:

Do tego mam dużo śluzu... tak, że z rana myślałam, że @ przyszła.

Czy to dobry znak czy raczej przygotowania do @????

nio ja mam to samo, wąsko jakoś i miękko..:)

a się chciałam was zapytac, dziewczynki zaciążone, jak z waszą cerą??
ja nie mam zwykle kłopotów, raz na miesiąc pryszcz na brodzie...a teraz? 4 i to w dziwnych miejscach, jeden na uchu a jeden po okiem:szok: co to w ogóle ma byc?

Ale ja mam straszną ochote na sex po tym clostillbegycie :eek::-) myśle o nim w kółko, a w nocy już nie powiem jakie mam sny :szok::szok:Po pierwszym dniu brania już zauważyłam, że coś jest nie tak, wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę, więc pewnie jutro już nie będę taka napalona .. a szkoda hehehhe

Myślałam sobie, że jak zaczne znowu brać jakieś piguły to przytyje, ;ibido spadnie i będę miała wahania nastroju... a tu nic z tych rzeczy apetyt się nie zwiększył a libido większe o 100 razy :-D Poza tym dobrze, że ten lekarz pozolił brać lutine a nie dupka, bo po dupku to była masakra ze wszystkim....

Acha zapomniałam napisać, że znowu się ucze, bo w ostatni wtorek będąc na egzaminie tzn na ustnym na konsultacjach profesora, szanowny Pan mnie odesłał, bo stwiedził, że za mało umiem ... To poprawka -egzamin cholernie trudny i teraz drżę ze strachu żeby mi w ten wtorek nie postawił 2. Ustawa ma tylko 300 artykułów plus paragrafy w sumie do każdego...

Akurat muszę się stresować w owulacje....:crazy:

kropka- z tym wynikiem..ja mialam tarczyce 3,67 , a a norma byla do 4. baba powiedziala, ze to za duzo i aby zajsc w ciaze ma byc max 2.

a się chciałam was zapytac, dziewczynki zaciążone, jak z waszą cerą??
ja nie mam zwykle kłopotów, raz na miesiąc pryszcz na brodzie...a teraz? 4 i to w dziwnych miejscach, jeden na uchu a jeden po okiem:szok: co to w ogóle ma byc?

Ja w ciazy mialam bardzo ladna cere ,ale moja siostra juz nie miala tyle szczescia takze kazda ciaza inna i w inny sposob sie objawia ;-) a doczytalam ze jednak myslisz nad testowankiem 3-go i mylse ze to dobre rozwiazanie ...ja sama nie moge wytrzymac do testowanka ale wiem ze lepiej jest poczekac do terminu @

Zycze wszystkim milych senkow Dobranoc

kropka- z tym wynikiem..ja mialam tarczyce 3,67 , a a norma byla do 4. baba powiedziala, ze to za duzo i aby zajsc w ciaze ma byc max 2.

No właśnie mnie też mimo to, że mieszczę się w normie wydaje się, że jest to za dużo. Nie wiem co ten mój lekarz. Dokładnie rozmowa wyglądała z nim tak, że zadzwoniłami i podałam normę i wynik i powiedziałam, że moa internistka powiedziała mi, że mimo, że mieszcze się w normie to jest za wysoki ten wynik. Mój lekarz zaczął się śmiać i powiedział żeby się schowała za poradniom i jak będzie wychodzić, to żebym to ja ją nastraszyła robiąć hohoho:-) Powiedział, że nie mam się czym marwtić :eek: Dopytam szczegółowo na wizycie- do wtorku już mało zostało. Może mnie nie nie chiał straszyć, a na wizycie powie, że może lepiej trochę zbić tą prolaktyne i jakiegoś bronka mi przepisze. Jeśli tak, to ja bronka nie chcę, niech mi przepisze ten nor coś tam prolak jak się nazywa ten lek dokładnie?

Sama nie wiem co mam o tym myśleć... Powiem, mu że wiele koleżanek ja starało się o dziecko i maiło górną granice normy, to i tak lekarz im mówił, że za dużo... echhhh

reklama
kropka matko chyba spac nie mozesz heheheheh ja juz dawno kimalam hehehehe
czarni no to super ze porobilas porzadki ....:)
mnie wczorak wieczorem tez naszlo na sprzatanie hhehehe dzis jeszcze wolne mam ale jutro juz praca:( no coz
co do cery to wysypalo mnie toroche wczesniej teraz puki co czysto :)

Do góry