reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

u mnie lipa zrobiłam rano ten o normalnej czułości i dopiero po godzinie pojawił się cień cienia tylko pod światło widać, nie wiem może koło piątku jeszcze zatestuje ale coś czarno to widzę już mnie nie boli brzuch nie ciągnie tak w dole, tylko kręgosłup czasem ale to moze być inna przyczyna, tak strasznie chciałam....
dobiło mnie to
w ostatniej ciąży dwa dni przed planowaną @ byla już wyrażna druga kreska, a teraz nnie ma nic ciekawe czy może być tak że jeszcze sie pojawi .... eh szkoda słów

reklama
Kropeczko z ta prolaktyna to jest tak, ze ona czasem blokuje owulke jak jest jej za duzo. U mnie tak bylo dlatego musialam zbijac. Ale moze tobie nie blokuje?
Znam dziewczyne ktora miala 40 nie zbija, zaciazyla i urodzila.

Norprolac dobry ale 150 zl kosztuje.

Cześć Kobietki! :) Nie miałam kiedy pisać bo mieliśmy wczoraj znajomych i od rana porządki, pieczenie, gotowanie. Dziś leniu****emy z mężem, po południu skoczymy na kawę do teściów.

Co do tarczycy, ja mam niedoczynność, ale przez lata brania tabletek mam niskie TSH, miałam dotychczas niewiele ponad 0, ale rok temu lekarz zmniejszył mi dawkę i teraz mam ok 1,1. Z tego co kiedyś czytałam to właśnie do max 2 jest najlepiej na zajście w ciążę.

Dziś jak się obudziłam i leżałam w łóżku zrobiło mi się niedobrze i potem jeszcze przez jakiś czas. Ale to pewnie z jedzenia ;p
Kusi mnie test bo mam jeden w domu, ale rozsądek mówi, że lepiej nie, po co robić sobie nadzieje.

Jak tam Agacynda u Ciebie? Plamisz dalej czy ustąpiło?

A właśnie, chyba zaczynam się nakręcać bo stojąc przed lustrem wypatrzyłam na piersiach jakieś nowe żyły ;p ale może tak jest też przed @ ? a może były, ale wcześniej nie zwracałam uwagi. Generalnie nie wierzę, że mogłoby się już teraz udać.

Ostatnia edycja:
Czesc kobietki

Mgielka widze ze tez nalezysz do osob niecierpliwych :-p z nastepnym testem poczekaj do terminu @ w sumie to tylko 2 dni ,trzymam &&&&&& za mocne II krechy :tak:

hej, witam :-) dawno mnie nie było i widzę surprise :-)
gratuluję serdecznie dziewczynom którym się udało :tak::tak::tak::tak: aż miło takie wieści przeczytać :tak::tak::tak:
witam te które dołączyły :-)
u mnie dopiero po @ która w końcu przyszła (czekałam na nią podczas brania luteiny).
dołączam się do listy którą gdzieś tam znalazłam

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
Lanjaa...............@ 28.02.2012
Karola_2907........@28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012--------II??
Mgiełka2008......@29.02.2012
Edyta01............@ 01.03.2012
Crazy Girl..........@ 01.03.2012
Kinga85.............@03.03.2012
Agus86..............@03.03.2012
Anke24...............@03.03.2012
Czarni.................@03.03.2012
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012
Kropka................@16.03.2012
gusiaczek_p.......@????????
malena100..........@24-25.03.2012

życzę pozostałym starającym się dziewczynom szybkiego zafasolkowania i sobie również :-)

Jeju dziewczyny ale mi sie dluza te dni do testowania :zawstydzona/y: w sumie blizej niz dalej, ale juz bym chciala wiedziec czy sie udalo ...bardzo boje sie rozczarowania :sorry:

Agacynda a bedziesz szla do ginka sprawdzic co sie dzieje ??

reklama
kropka- z tym wynikiem..ja mialam tarczyce 3,67 , a a norma byla do 4. baba powiedziala, ze to za duzo i aby zajsc w ciaze ma byc max 2.

Hmmm mi lekarka powiedziała, że jest ok a wynik miałam 3,69... Kurcze czy ktoś może racjonalnie określić wynik... każdy mówi co inne :wściekła/y: Skoro norma jest do 4.0 to powinno być wszystko ok

Zapisałam się już do endokrynologa... jak będę u niego to dokładnie napiszę co i jak!!!!

Mam nadzieję, że lekarz rozwiąże problem.

Przeleciałam jeszcze różne fora i każdy mówi co inne :(

Ostatnia edycja:
Do góry