reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarni wspaniałe zdjęcie :-) Też już takie chce....

Karola2907
morfologia z rozmazem- NFZ
Ob-NFZ
Próby wątrobowe(aspat, alat) -NFZ
Kreatynina -NFZ
Glukoza - NFZ
mocz-NFZ
kał na pasozyty-NFZ
CRP i RF -NFZ (ale to są badania dotyczące zapalena stawów, które przeszłam prawie 2 lata temu i co jakiś czas musze sprawdzać -tzw. czynnik reumatoidalny
Hiv-25 zł
Cytomegalia -dużo jakoś pisałam wyżej
Toksoplazmoza,czyt. wyżej
TSH, ft3, ft4, antyTPO -to są wszytskie badania dotyczące tarczycy. AntyTPO robiłam parę dni temu z prolaktyną i płaciłam 33 zł za to badanie, natomiast za TSH, ft3 i ft4 to chyba za te 3 ok 60 zł
Rublella i igg i igm -ok 40 zł
grupę kwi zrobili mi za darmo w szpitalu przed abrazją macicy po poronieniu ( ponoć grupa krwi może się zmienic :eek:)
ANa przeciwciała przeciw jądrowe - klasa igg i igm ok 70 zł nie musiałam go robić, lekarzpowiedział, że mogę i zrobiłam

no i teraz robiłam prolaktyne

Jeśli pewnie nie będę zachodzić to czekają mnie jeszcze badania hormonów itp :crazy:

A teraz wrzucam fote badania nasienia mojego M

Załączniki

• skanowanie0002.jpg
    skanowanie0002.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 36
reklama
mnie w 19tc juz powiedzieli ze bedzie dziewczynka hehehehehe imie mialam juz dawno wybrane ... a dla chlopca mial wybierac maz ....chcial Alan albo kewin ehehehehhehehe naszczescie wyszła Wiktoria :)

Czarni wspaniałe zdjęcie :-) Też już takie chce....

Karola2907
morfologia z rozmazem- NFZ
Ob-NFZ
Próby wątrobowe(aspat, alat) -NFZ
Kreatynina -NFZ
Glukoza - NFZ
mocz-NFZ
kał na pasozyty-NFZ
CRP i RF -NFZ (ale to są badania dotyczące zapalena stawów, które przeszłam prawie 2 lata temu i co jakiś czas musze sprawdzać -tzw. czynnik reumatoidalny
Hiv-25 zł
Cytomegalia -dużo jakoś pisałam wyżej
Toksoplazmoza,czyt. wyżej
TSH, ft3, ft4, antyTPO -to są wszytskie badania dotyczące tarczycy. AntyTPO robiłam parę dni temu z prolaktyną i płaciłam 33 zł za to badanie, natomiast za TSH, ft3 i ft4 to chyba za te 3 ok 60 zł
Rublella i igg i igm -ok 40 zł
grupę kwi zrobili mi za darmo w szpitalu przed abrazją macicy po poronieniu ( ponoć grupa krwi może się zmienic :eek:)
ANa przeciwciała przeciw jądrowe - klasa igg i igm ok 70 zł nie musiałam go robić, lekarzpowiedział, że mogę i zrobiłam

no i teraz robiłam prolaktyne

Jeśli pewnie nie będę zachodzić to czekają mnie jeszcze badania hormonów itp :crazy:

A teraz wrzucam fote badania nasienia mojego M

Ślicznie dziękuję....zaraz każe swojej lekarce przepisać :)

Kurcze a może jednak ja mam za wysoką to prolaktyne

Jest napisane tak: Prolktyna 467,7 uIU/ml [72-511] - czyli to jest norma nie?

:baffled: k... mać a już mam momentami dosyć

Basia az tak Ci sie w pamiec wrylam na noc ? Hehehe czadowo. Generalnie to nie jest mi jakos super zle bo sie nie nastawialam... Ale cos w glowie zostalo. Aczkolwiek to co uznalam za @ tak jak sie wczoraj zaczelo tak tez sie skonczylo. Wyszlo na to ze mialam plamienie...

Czytam Dziewczynki o tych Waszych badaniach i zdaje sobie sprawe jak daleko w tyle ja jestem. No oprocz prolaktyny bo ja zrobilam.

A jesli chodzi o plec Dzidzi to dla mnie tez to nie ma znaczenia. Tzn jak sobie siebie wyobrazam z Dzidzia to raczej z chlopcem a z kolei Moj z dziewczynka. Wazne aby bylo zdrowe. Najwazniejsze.

Taaa... ja się nakręcam strasznie.... Głupia baba ze mnie :-D jadę dziewczyny co carrefura na zakupki, ale najpierw muszę ogarnąć kuchnie po objedzie.... Miłego weekendu wszystkim życzę :tak:

reklama
Kropka ja sie nastwiam ze sie udalo od listopada... Juz mi sie nie chce po prostu bo mnie to meczy ze co miesiac albo czesciej ogladam jedna kreske... Dosc mam. Co ma byc to bedzie.

Milego weekendu. Ja dzisiaj mykam na kregle z przyjaciolmi i Moim troche sie wyluzowac.

Do góry