Czarni wspaniałe zdjęcie :-) Też już takie chce....
Karola2907
morfologia z rozmazem- NFZ
Ob-NFZ
Próby wątrobowe(aspat, alat) -NFZ
Kreatynina -NFZ
Glukoza - NFZ
mocz-NFZ
kał na pasozyty-NFZ
CRP i RF -NFZ (ale to są badania dotyczące zapalena stawów, które przeszłam prawie 2 lata temu i co jakiś czas musze sprawdzać -tzw. czynnik reumatoidalny
Hiv-25 zł
Cytomegalia -dużo jakoś pisałam wyżej
Toksoplazmoza,czyt. wyżej
TSH, ft3, ft4, antyTPO -to są wszytskie badania dotyczące tarczycy. AntyTPO robiłam parę dni temu z prolaktyną i płaciłam 33 zł za to badanie, natomiast za TSH, ft3 i ft4 to chyba za te 3 ok 60 zł
Rublella i igg i igm -ok 40 zł
grupę kwi zrobili mi za darmo w szpitalu przed abrazją macicy po poronieniu ( ponoć grupa krwi może się zmienic )
ANa przeciwciała przeciw jądrowe - klasa igg i igm ok 70 zł nie musiałam go robić, lekarzpowiedział, że mogę i zrobiłam
no i teraz robiłam prolaktyne
Jeśli pewnie nie będę zachodzić to czekają mnie jeszcze badania hormonów itp
A teraz wrzucam fote badania nasienia mojego M
Karola2907
morfologia z rozmazem- NFZ
Ob-NFZ
Próby wątrobowe(aspat, alat) -NFZ
Kreatynina -NFZ
Glukoza - NFZ
mocz-NFZ
kał na pasozyty-NFZ
CRP i RF -NFZ (ale to są badania dotyczące zapalena stawów, które przeszłam prawie 2 lata temu i co jakiś czas musze sprawdzać -tzw. czynnik reumatoidalny
Hiv-25 zł
Cytomegalia -dużo jakoś pisałam wyżej
Toksoplazmoza,czyt. wyżej
TSH, ft3, ft4, antyTPO -to są wszytskie badania dotyczące tarczycy. AntyTPO robiłam parę dni temu z prolaktyną i płaciłam 33 zł za to badanie, natomiast za TSH, ft3 i ft4 to chyba za te 3 ok 60 zł
Rublella i igg i igm -ok 40 zł
grupę kwi zrobili mi za darmo w szpitalu przed abrazją macicy po poronieniu ( ponoć grupa krwi może się zmienic )
ANa przeciwciała przeciw jądrowe - klasa igg i igm ok 70 zł nie musiałam go robić, lekarzpowiedział, że mogę i zrobiłam
no i teraz robiłam prolaktyne
Jeśli pewnie nie będę zachodzić to czekają mnie jeszcze badania hormonów itp
A teraz wrzucam fote badania nasienia mojego M