karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
No właśnie mnie też mimo to, że mieszczę się w normie wydaje się, że jest to za dużo. Nie wiem co ten mój lekarz. Dokładnie rozmowa wyglądała z nim tak, że zadzwoniłami i podałam normę i wynik i powiedziałam, że moa internistka powiedziała mi, że mimo, że mieszcze się w normie to jest za wysoki ten wynik. Mój lekarz zaczął się śmiać i powiedział żeby się schowała za poradniom i jak będzie wychodzić, to żebym to ja ją nastraszyła robiąć hohoho:-) Powiedział, że nie mam się czym marwtić Dopytam szczegółowo na wizycie- do wtorku już mało zostało. Może mnie nie nie chiał straszyć, a na wizycie powie, że może lepiej trochę zbić tą prolaktyne i jakiegoś bronka mi przepisze. Jeśli tak, to ja bronka nie chcę, niech mi przepisze ten nor coś tam prolak jak się nazywa ten lek dokładnie?
Sama nie wiem co mam o tym myśleć... Powiem, mu że wiele koleżanek ja starało się o dziecko i maiło górną granice normy, to i tak lekarz im mówił, że za dużo... echhhh
Myślę, że powiedział prawdę... bo norma jest do 4 tzn, że się mieścimy w niej. Jakby była za wysoka to by napisali normę mniejszą