reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hejka,
ja po obiadku, czekam na znajomych, będziemy grac w rummikub :p

...ja też się nie nastawiam z płcią dziecka, ale mąż jakby miał wybór to wybrałby córkę ech, no zobaczymy :)

ja jestem po ped.specjalnej i tym bardziej obawiam się chorób, zaburzeń czy powikłań..czasem lepiej nie wiedziec..naoglądałam się dzieciaczków i sfrustrowanych rodziców...więc żeby były zdrowe te nasze przyszłe maleństwa!

a z tym testem zaczynam się zastanawiać czy rzeczywiście nie poczekać do 3.03 ..

reklama
mnie pewnie nie udaloby sie poczekac ,.....

lepimy z moja mala male figurki z masy solnej teraz je pieczemy pozniej wiki bedzie je malowac ehehehhe

agacynda czyli co nie masz @ ????????????????????????????????/ bo jesli nie to i dobry znak

Matyjasowa no nie mam @. :| ale test wyszedł negatywny... robiony wczoraj wieczorem.

Jaaaa... figurki z masy solnej!! jak ja to lubiłam!

och te sobotnie popołudnie :) męża nie ma małą mi tu włosy czesze a ja zastanawiam się czy w końcu wezmę się za te ciuszki bo mam taki rozpiździel wszędzie z tymi ciuszkami i nie mam gdzie już ich wciskać już kilka dni sie za to biorę....może akurat dziś :)

A ja mam takie spostrzeżenia co do mojej kuciapki <czytaj pochwy>.

Zawsze przed @ jak wkładałam palec to mogłam go normalnie włożyć i wymacać szyjkę a dziś nie mogę wcale tam palca wcisnąć tak wąsko się zrobiło i jakby mięciutko, nie wiem nawet jak to opisać :) A szyjki macicy nie dosięgłam :szok:

Do tego mam dużo śluzu... tak, że z rana myślałam, że @ przyszła.

Czy to dobry znak czy raczej przygotowania do @????

reklama
Karola mi się wydaję, że ''na dwoje babka wróżyła"... Ja zawsze przed @ mam rozpulchnioną kuciapkę (jak to nazwałaś ;-) )i też sporo śluzu, aczkolwiek wiem od Matyjasowej, że dużo śluzu dopiero po terminie @ się zbiera...

Do góry