reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hehe, nie ogladam tego serialu ale mam fazę na programy typu "Porodówka", "Jestem w ciąży i..", "Ciąża z zaskoczenia" ...itp , uwielbiam:p

Cześć Kobietki! Miałam ciężki weekend bo nauka i na uczelni. W pracy też dużo do zrobienia.

Nenete gratulacje !

Agacynda, jestem w szoku, że test tak szybko pokazuje Ci dwie kreski.

Matyjasowa życzę mocniejszych krech i oby dalej wszystko było ok :)

Co do Waszej dyskusji to przychylam się do zdania, że natura po prostu czasem wie lepiej i czasem lepiej, jeżeli dojdzie do poronienia na samym początku. Staram się wierzyć w to, że jak zarodek jest silny to przetrwa. Ja, jeżeli zaszłabym znów w ciążę, poczekałabym z 2 tyg. po terminie @ do wizyty u lekarza a testu nie chcę robić wcześniej niż termin @. Może lekarz przepisze coś na podtrzymanie jeżeli będzie trzeba. Teraz biorę tylko kwas foliowy (w sumie już od 9 m-cy). Staram się nie nakręcać, choć i tak się trochę nakręcam a myślałam, że tak nie będę robić ;p

Hej Dziewczyny..
Gratuluje II kreseczek:-)
Ja mam jakiegoś doła.. Bardzo się stresują bo chciałabym już wiedzieć.. :( Muszę się dowiedzieć jak najszybciej bo muszę powiedzieć w pracy bo nie bede mogla absolutnie pracowac na tym stanowisku na ktorym teraz jestem. Nakręcam się i boję się że będzie mi przykro bardzo... jak przyjdzie @... niby powinnam testować 2 ale może spróbuję tydzien wcześniej... ehhh nie wiem co robić..

A powiedcie mi - czy zawsze pojawia się plamienie implantacyjne czy nie?

Hej Dziewczyny..
Gratuluje II kreseczek:-)
Ja mam jakiegoś doła.. Bardzo się stresują bo chciałabym już wiedzieć.. :( Muszę się dowiedzieć jak najszybciej bo muszę powiedzieć w pracy bo nie bede mogla absolutnie pracowac na tym stanowisku na ktorym teraz jestem. Nakręcam się i boję się że będzie mi przykro bardzo... jak przyjdzie @... niby powinnam testować 2 ale może spróbuję tydzien wcześniej... ehhh nie wiem co robić..

A powiedcie mi - czy zawsze pojawia się plamienie implantacyjne czy nie?

nie zawsze

U mnie w tym miesiącu będzie klapa :( niestety chyba jakaś mi się infekcja przyplątała i ze staranek od dziś nici- w piątek ide do ginka :-(

Eee Basiu a o jakim dzieciątku Ty mówisz w pierwszej miłości bo ja nie w temacie... Dawno nie oglądałam...

reklama
Agus86, tak, zawsze jeśli owulacja wystąpiłato wzrasta temperatura o mi.2kreseczki. To jest związane ze zmianami hormonalnymi.

A ja sie wyspałam i staram się zrobić coś produktywnego. To był trudny dzień.

Do góry