reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

ale boli cie pobrzusze tak jak zawsze na @ czy moze troche inaczej ?? eheheh mnie caly czas boli podbrzusze ale bol jest mniejszy niz na@ i tak bardziej jajnik jakby prazkowal .....

reklama
ale boli cie pobrzusze tak jak zawsze na @ czy moze troche inaczej ?? eheheh mnie caly czas boli podbrzusze ale bol jest mniejszy niz na@ i tak bardziej jajnik jakby prazkowal .....
No tak dziwnie mnie boli. ale ciezko to opisać... ale cos mi sie wydaje ze to bol jednak na @. :/ szlak mnie trafi.

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
Lanjaa...............@ 28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012--------II??
Mgiełka2008......@29.02.2012
Edyta01............@ 01.03.2012
Kinga85.............@03.03.2012
Agus86..............@03.03.2012
Anke24...............@03.03.2012
Czarni.................@03.03.2012
Anka84200..........@ 04.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012
gusiaczek_p.......@????????

Hej dziewczyny witam was z ogromnym bólem głowy.... ale miałam noc... dziecko już mi sie całkowicie rozchorowało... :( wiec wizyta u doktora nas czeka.....
Znowu zmieniłam swój okres he he :D a to tylko dlatego że od dziś biorę duphostan wiec cykl mi się zmniejsza do 27 dni i za 10 gni wszytko bdzie jasne....
anna2101 czego sie boisz trzeba było testowac od razu mozna było by zmienic na czerwono
:tak:

widze czarni ze tez masz za soba nieprzespana nocke u nas z wiki lepiej ale budzial sie z 2-3 razy w nocy.....
robie sobie herbatke..... mnie boli glowa juz ktorys dzien z kolei ale to taki bol lekki ...
czarni no wiec blizej niz dalej do testowanka:)

do mojego M powoli dociera mysl ze bedzie drugie bobo w domu heheheh

Witam Dziewczynki z rana :)) widze Matyjasowa ze musialas juz poprawic siebie na czerwono, ale fajnie :-D a mnie piersi dzisiaj tak bola... Od sutkow taki bol swedzacy... Dziwne :-/ ale po dwoch dniach wreszcie Mojego widzialam i oczywiscie przy koncu owulacji trzeba bylo sie poprzytulac :-D

agacynda zmienila z dusza na ramieniu na czerwone ale nie bede sie stresowac juz :) jestem w ciazy wiec jestem ehehehehehhe
tylko nie umiem ustalic daty porodu czy jeszcze pazdziernik czy juz listopad ale chyba raczej listopad:)

reklama
widze czarni ze tez masz za soba nieprzespana nocke u nas z wiki lepiej ale budzial sie z 2-3 razy w nocy.....
robie sobie herbatke..... mnie boli glowa juz ktorys dzien z kolei ale to taki bol lekki ...
czarni no wiec blizej niz dalej do testowanka:)

do mojego M powoli dociera mysl ze bedzie drugie bobo w domu heheheh

noc była straszna a od tego jej kaszlu głowa mnie boli dziś spała ze mną musiałam ja mieć pod swoim monitoringiem ale ten kaszel ma taki suchy aż przeraźliwy....

Do góry