matyjasowa
Fanka BB :)
ale boli cie pobrzusze tak jak zawsze na @ czy moze troche inaczej ?? eheheh mnie caly czas boli podbrzusze ale bol jest mniejszy niz na@ i tak bardziej jajnik jakby prazkowal .....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anuszkowo........@16.02.2012-------II Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Nenete...............@23.02.2012------II
No tak dziwnie mnie boli. ale ciezko to opisać... ale cos mi sie wydaje ze to bol jednak na @. :/ szlak mnie trafi.ale boli cie pobrzusze tak jak zawsze na @ czy moze troche inaczej ?? eheheh mnie caly czas boli podbrzusze ale bol jest mniejszy niz na@ i tak bardziej jajnik jakby prazkowal .....
widze czarni ze tez masz za soba nieprzespana nocke u nas z wiki lepiej ale budzial sie z 2-3 razy w nocy.....
robie sobie herbatke..... mnie boli glowa juz ktorys dzien z kolei ale to taki bol lekki ...
czarni no wiec blizej niz dalej do testowanka
do mojego M powoli dociera mysl ze bedzie drugie bobo w domu heheheh