reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

nie wiedziałam że moja wypowiedz wzbudzi takie zainteresowanie mgiełka mi lekarz też powiedział że powinnam brac duphostan od razu jak sie dowiedziałąm ale pamietaj że on i tak nie da ci gwarancjii ze jajeczko bedzie mogło utrzymac sie. Ogólnie biorę duphostan ale od 16 do 25 dnia Ja nie podchodzę do tego że to moja wina bo bym zwariowała czasami tak jest że jest słabe i sie nie utrzymuje.
Macie dziewczyny racje kobieta powinna mieć rentgen w oczach żeby tylko zobaczyć czy fasolka jest bo czekanie jest najgorsze najpierw na @ potem na dni potem znowu na okres i tak w kółko

reklama
agacynda mysle ze razem z mgielka mozecie testowac 26 ehehehhehe
co to testow to tak naprawde najlepszy ebdzie ten ktory pokaze na II no bo jak inaczej ocenic ze jest dobry???

kolejny dzien pobolewa mnie glowa buuuuuuu
pojedziemy po 15 po nasza wiki i mamy w planach odwiedzic kuzynke wiktoria uwielbia jej corke wiec troche sie pobawia:)

agacynda ja jeszcze w greudniu czekalam az dostane @ ehehehhehe

Ja przy swoim ex cały czas czekałam aż dostanę @, przy obecnym w ogóle nie.
A czemu jeszcze w grudniu Matyjasowa?

no bo nie chcialam wtedy jeszcze dzidzi zdecydowalismy sie jakos po swietach ze zaczniemy staranka od stycznia:) i wtedy juz nie czekalam az dostane @

No ja od listopada walczę :-/

i nie jest fajnie czekać Basiu, nie?

a w ogóle to coś mnie kłuje w brzuchu... :|

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry