reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

nieźle :rofl2: mój by na to nie poszedł aby badać mi szyjkę :no: a Twój się na tym zna?? wysoko nisko średnio wysoko, mekka twarda zamknieta otwarta średnio otwarta itd.... heh

reklama
nieźle :rofl2: mój by na to nie poszedł aby badać mi szyjkę :no: a Twój się na tym zna?? wysoko nisko średnio wysoko, mekka twarda zamknieta otwarta średnio otwarta itd.... heh

Kochana nie zna sie :rofl2::rofl2: dla niego nie wazne czy miekka czy twarda ...najwazniejsze aby bylo milo :-p:-D:-D

aaaaaa a ja myślałam że cię bada :laugh2:
miło miło oczywiscie że to jest najważniejsze podczas zbliżeń! :-)

ide na kawusie i pączusia
mąż woła :)))

Witam z wieczora :-)

Dzisiaj przyszła paka 20 teścików :cool::confused2: I aż korci... i nosi... co by nasikać na jednego :sorry:

no i jak pisałam wcześniej wybrałam sie dzis do mojego lekarza po wstępnej rozmowie o ostatnich 2 miesiącach lekach temperaturze badań doszedł do wniosku tak jak ja że to było wczesne poronienie :-( dostałam leki duphostan nadal od 16 do 25 dnia i w przyszłym miesiacu jak nie zajdę to od 5 dnia przez 5 dni clostilbegyt zobaczymy dalej co będzie...

Czarni, przykro mi bardzo:( :( trzymam kciuki by szybko się udało, leki pomogą!

Ja też dziś byłam u gina, 11 dc i 11mm pęcherzyk, owu za 4 dni, tak powiedziała. Nio to coś wiem i w weekend poszalejemy :)

Nenete to siknij a co Ci szkodzi :-p

Czarni bardzo mi przykro :-(

Agus no to teraz trzeba przygotowac sie na dlugie przytulaski ;-)

reklama
Cześć dziewczyny:) Jeśli mogę to przyłączę się. W sumie staranka o 2 bobo zaczęliśmy od lutego, termin @ mam na ok 27 luty więc jeszcze chyba z 2 dni płodne:-Dno zobaczymy.

Do góry