reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

nieźle :rofl2: mój by na to nie poszedł aby badać mi szyjkę :no: a Twój się na tym zna?? wysoko nisko średnio wysoko, mekka twarda zamknieta otwarta średnio otwarta itd.... heh

reklama
nieźle :rofl2: mój by na to nie poszedł aby badać mi szyjkę :no: a Twój się na tym zna?? wysoko nisko średnio wysoko, mekka twarda zamknieta otwarta średnio otwarta itd.... heh

Kochana nie zna sie :rofl2::rofl2: dla niego nie wazne czy miekka czy twarda ...najwazniejsze aby bylo milo :-p:-D:-D

aaaaaa a ja myślałam że cię bada :laugh2:
miło miło oczywiscie że to jest najważniejsze podczas zbliżeń! :-)

ide na kawusie i pączusia
mąż woła :)))

Witam z wieczora :-)

Dzisiaj przyszła paka 20 teścików :cool::confused2: I aż korci... i nosi... co by nasikać na jednego :sorry:

no i jak pisałam wcześniej wybrałam sie dzis do mojego lekarza po wstępnej rozmowie o ostatnich 2 miesiącach lekach temperaturze badań doszedł do wniosku tak jak ja że to było wczesne poronienie :-( dostałam leki duphostan nadal od 16 do 25 dnia i w przyszłym miesiacu jak nie zajdę to od 5 dnia przez 5 dni clostilbegyt zobaczymy dalej co będzie...

Czarni, przykro mi bardzo:( :( trzymam kciuki by szybko się udało, leki pomogą!

Ja też dziś byłam u gina, 11 dc i 11mm pęcherzyk, owu za 4 dni, tak powiedziała. Nio to coś wiem i w weekend poszalejemy :)

Nenete to siknij a co Ci szkodzi :-p

Czarni bardzo mi przykro :-(

Agus no to teraz trzeba przygotowac sie na dlugie przytulaski ;-)

reklama
Cześć dziewczyny:) Jeśli mogę to przyłączę się. W sumie staranka o 2 bobo zaczęliśmy od lutego, termin @ mam na ok 27 luty więc jeszcze chyba z 2 dni płodne:-Dno zobaczymy.

Do góry