reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja spodziewałam sie takiej odpowiedzi od niego bo sama to podejrzewałam zobaczymy co dalej będzie jestem przed owulka wiec będziemy dalej majstrować:D
witaj lanjaa

reklama
lanjaa, witaj :-)
Czarni, przykro mi. Na pewno niedługo się uda.

Co dziewczyny porabiacie? Bo ja sama nie wiem co mam robić. M śpi, a ja własnie wypisałam sie z egzaminu, który ustaliłam sobie na przyszły czwartek, bo stwierdziłam, że już powinnam się uczyc zeby to wszystko ogarnąć, z drugiej strony chciałabym mieć chociaż dziś i jutro taki totalnie wolny wieczór, bez książek...
no ale czas leci...a egzaminów dużo.... o rany...zamiast się cieszyć wolnym wieczorem to i tak siedze i myśle,ze powinnam się uczyc :eek: sama nie wiem czego chce...

a @ nie przyszła...

Co do imion... ja od dawna upodobałam sobie imie Ula dla córki ;) Ale komu bym o tym nie powiedziała właczając mojego Meża to mówi, że okropne :/ Sama staram się nie nastawiać na nic, bo mojemu M sie nic nie podoba, ale jak pytam jak on chciałby żeby miały na imie dzieci to nie ma pomysłu :/ pewnie jak juz przyjdzie co do czego to da sie bardziej na powaznie porozmawiac i cos ustalić:) Podoba mi się też Hania, Basia, a dla chłopca Adaś

Ostatnia edycja:
moje maleństwo wykąpane po kolacyjce leży i ogląda bajeczkę u siebie mąż siedzi prze telewizorem ogląda film delektując się piwkiem a ja próbuję sobie zająć czas przy komputerze i tak po całym dniu naszła mnie ochota na jakiegoś drineczka wiec chyba sie skusze :-D

Czarni ja też mam dylemat co do chłopca :-D jakoś tych imion tak mało dla nich :tak:jeżeli będzie dziewczynka to bardzo chciałabym aby była Helenka :tak: jakoś tak to imię mi "leży". mój narzeczony nawet się zgodził :-) zawsze jak o tym rozmawiamy to prosi abym tylko nie wymyślała nie wiadomo czego :-D jemu podoba się imię Alicja.

Kinga, no w sumie ....w sumie nie wiem ;) powinna być wczoraj, albo dzisiaj, ale jeszcze nie ma i na razie się nie zanosi bo nie boli mnie brzuch. Robiliśmy test 2 dni temu i wyszedł negatywny. Byłam pewna, że jakby miało coś być to by wyszło...
ale w sumie dziś nie jestem taka pewna ;)) Szkoda mi kasy na testy :p poczekamy zobaczymy...jak nie przyjdzie jutro to pewnie zatestujemy w niedziele na spokojnie jeszcze raz...

reklama
Do góry