reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

tym które bedą testować powodzenia :) mi jeszcze trochę zostało....
anuszkowo ucięłaś mi mój okres :D zrób tak jeszcze raz jak będzie zbliżał sie juz mój termin to może akurat będzie fasolkowo :D

Groszek ............@ 16.02.2012
Anuszkowo........@16.02.2012

Matyjasowa......@ 21.02.2012

Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012

Nenete...............@23.02.2012

Agacynda.........@ 29.02.2012

Edyta01............@ 01.03.2012

Kinga85.............@03.03.2012

Anka84200..........@ 04.03.2012

Czarni.................@05.03.2012/07.03.2012

by żadnej z nas ta @ juz sie nie pojawiła :D

reklama
Basiu pomódlmy się o to :D Niech nie przyjdzie, bo ukatrupie hehehe

Anetko nikt o Tobie nie zapomina, tylko nie wiadomo kiedy Ci wpisać spodziewaną @ :D Chyba tyle wyprzedzać to nie ma sensu :p hihihi A myślałam wczoraj o Tobie. Co u Ciebie słychać?

a w ogóle to nie wiem co się dzieje, cały czas mi niedobrze...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ufff ale naskrobałyście :)
kinga- witaj :) ja jestem 86
matyjasowa- hahaha ale się uśmiałam-nożem, widelcem
pachnaca- gratulacje
Ja sie nie wpisuje na liste narazie bo ja mam jeszcze kilka miesiecy do starań :-)
Dziś byliśmy z Damiankiem na sankach i ulepiliśmy bałwanka.oto nasze dzieło :-)
Zdjęcie0614.jpg

Ja jestem 85 ;)
I widze , ze jestem pierwsza na liście @ ;)
Zrobiłam faworki....które zjadł mój tata :laugh2: pożegnałam rodziców, a teraz czekam na Męża
Śpac mi się chce, nie wiem czy wypić kolejną kawę czy się położyć na chwile...

Kinga no to Witamy i na tym wateczku :-)

Anke to mamy dzieci z tego samego dnia tylko z innego rocznika ;-)

Agrafka ale slodziak z Twojego synka i powiem Ci ze wyglada na starszego ;-)

Ja chyba jestem tu najstarsza :-p

witam, przyznam że pospałam godzinkę taka zmeczona byłam.
Teraz kawusia i moje seriale w tv.

jestem świeżo po badaniu szyjki :cool2: wszystko jest jak należy

reklama
Do góry