reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

nie radziła bym od razu po okresie tylko po dniach płodnych... słyszałam ze luteina jak i duphostan mają takie składniki że mogą też zagęścić śluz i plemniki mają problem z dostaniem sie wiec zazwyczaj bierze sie dopiero po dniach płodnych najlepiej to skonsultować z lekarzem bo trochę masz niejasności mi lekarz zawsze daje receptę ile opakowań kiedy brac i na ile dni wiec mi też jest trudno określić co twój lekarz ma na mysli

reklama
no tak, rozumiem. muszę dokładnie przeczytać ulotkę bo sam doktor nic konkretnego mi nie powiedział. dzięki za odp :tak:

Cześć dziewczyny, chciałabym się przywitać, właśnie zaczynamy starania z mężem o drugiego dzieciaczka. Pierwszy synek urodził się w grudniu 2010 i czas na rodzieństwo:-)

Groszek nasz syn jest z grudnia, ma kuzynke z lutego tego samego roku i jak narazie róznica jest znaczna, no ale za pare lat wszystko się wyrówna.

Anka Witamy ... Ja mam synka z lutego 2010 i teraz walczymy o kolejne malenstwo ,rozumiem ze staranka zaczynacie od tego miesiaca ?// zycze szybkiego zafasolkowania :tak:

Tak od lutego zaczynamy, tylko jak się w tym miesiącu nie uda to nie wiem czy w marcu nie zrobimy przestoju bo nie chcemy miec nastepnego dziecka z grudnia - za dużo wydatków w jednym miesiacu. No ale czas pokaże- kwestia jeszcze do obgadania.

Mi to bez roznicy czy z grudnia czy innego miesiaca :-p wazne zeby sie udalo :-D
A jak synek ma na imie ??

witaj anka84200 :)
moja mala z marca wiec niebawem bedzie miala urodzinki wiec drugie mogłoby byc listopad grudzien hehehehe wcale sie nie obraze:)

Anka mi imie Piotrus kojarzy sie z tym przebojowym chlopcem z filmu Kogel Mogel ;-)

No i znieczulenie puscilo w koncu mam czucie i kawy moge sie normalnie napic :-p

reklama
dziewczyny co biorą luteinę i duphaston-zanim odsawicie proponuję zdrobić profilaktycznie test jak boicie się, że jestescie w ciazy, ja tak miałam i z własnego doświadczenia, że brałam duphaston na wywołanie miesiączki i zanim przerwałam wyszły mi 2 krechy ku mojemu zdziwieniu.
czarni- ja też błagałam Boga o naturalny, poród, niestety, mały zaklinował sie w kanale rodnym i skończyło sie cesarką..teraz nie zamieniłabym cesarki na naturalny. wiesz ile kobiet tyle opini, kazda mial inne doswiadczenia z tym zwiazane..moja szwagierka cała popekała przy natyralnym, ja zas biegałam z wozeczkiem po tygodniu, nawe na 2-3 dzien zapomniałam, ze mam bliznę.
anka- cześć :)

Do góry