reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

podtrzymuje to dosyć głupie słowo ale to jest naturalny progesteron który jest potrzebny by ta ciąża była możesz go brac bez obaw nawet przyjmują go kobiety w ciaży

reklama
dziś odwiedziłam gin i przepisał mi Luteinę podjęzykową. mam ją brać aż dostanę @. tyle mi powiedział, ale tak jak Anke24 nie wiem co potem?? czy jak już się skończy @ to znowu zacząć brać??? bardzo proszę o odp

to jest to samo co duphostan tak zwany zamiennik powiedział ci konkretnie od którego dnia masz brac czy przez cały miesiac i ile tego ci przepisał

dzieki dziewczyny :* chcoiaz mam nadzieje ze nie ejstem chora na to dziadostwo.... niebawem sie okaze
ja niestety nie znam sie na zadnym z tych lekow co wymienilyscie....

Czarni, dziękuje :) Też teraz myśle, że nie ważne kiedy się urodzi, ważne żeby było całe i zdrowe :)
A jakby był termin 31 grudnia...to bym prosila mojego dzidzisia żeby poczekał północy ;))) hehe...ale wywoływać na siłe to nieeeee...:/

a ja mysle ze z terminem na 31 grudnia to znajac nasze szpitale namawialy by pielegniarki zeby wywołac hehehehehe
ja przy pierwszym miałam cc wiec mysle ze jak sie uda przy drugim tez chce cc wiec termin inny niz ten porodowy :)

Czesc dziewczyny:-)

Graoszek bardzo mi przykro ze ujrzalas tylko jedna kreche...tulam Cie mocno :**

Ja dopiero teraz zagladam bo byla u dentysty uzupelnic ubytki...do tej pory dzial znieczulenie i nie czuje pol szczeny wraz z jezykiem,pijac kawe musze uwazac aby mi sie nic nie ulalo :zawstydzona/y:

Ide robic obiadek dla dzieci bo juz brzuszki maja glodne ...do pozniej ;-)

to cię podziwiam że chcesz cesarkę niczego tak w życiu sie nie bałam jak byłam w ciąży że będę miec cesarkę że będą komplikacje że nie zdołam urodzic mojego dziecka naturalnie i będą mnie ciąć :( na szczęście urodziłam naturalnie a po porodzie sama wróciłam do pokoju i mogłam normalnie funkcjonować i mam nadzieje że będzie tak za drugim razem :)

reklama
Czarni mam brać luteinę aż dostanę @ i przerwać. tylko jeśli to ma wspomóc pewne działania to może powinnam brać zaraz po @???

Do góry