reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
edytko, ale to kłucie mam pierwszy raz w życiu, nigdy wcześniej nie miałam. Tylko od wczoraj...
@ powinnam dostać w czwartek
Kochana to juz za dwa dni:-) ,jesli masz czuly test to mozesz go zrobic...jesli jednak bardzo sie Tobie nie spieszy z testowaniem to poczekaj do terminu @ ;-) Musisz sama zadecydowac ...niezaleznie jaka podejmiesz decyzje, ja i tak bede Ci kibicowac i trzymac kciuki
edyta01
Czekamy na czwarty cud
edytko, jeszcze testu nie mam, ale do apteka pod domem
W sumie fajny dzien na taki prezent
Sama nie wiem
Jesli uwazasz ze to dobry dzien to ja bym sie nie zastanawiala ;-)
anuszkowo
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny!
Pewnie wszystkie świętujecie a ja dopiero czekam aż mój mężuś wróci do domku.
Basiu jak dla mnie Twoje imię jest super. Z pewnością lepsze niż Ania - gdzie się obejrzysz tam Ania. A co do zachodniopomorskiego to jestem fanką tamtych stron. Uwielbiamy je z mężem. Konkretnie pojezierze drawskie. Mamy tam taką dziurę dok której uwielbiamy jeździć - wioska Ostroróg niedaleko Czaplinka
Jesteś mamą w domu? Ja jestem taką mamą na 3/4 w domu a pracującą od czasu do czasu.
Pozdrawiam i idę robić nastrój na przyjście męża
Pewnie wszystkie świętujecie a ja dopiero czekam aż mój mężuś wróci do domku.
Basiu jak dla mnie Twoje imię jest super. Z pewnością lepsze niż Ania - gdzie się obejrzysz tam Ania. A co do zachodniopomorskiego to jestem fanką tamtych stron. Uwielbiamy je z mężem. Konkretnie pojezierze drawskie. Mamy tam taką dziurę dok której uwielbiamy jeździć - wioska Ostroróg niedaleko Czaplinka
Jesteś mamą w domu? Ja jestem taką mamą na 3/4 w domu a pracującą od czasu do czasu.
Pozdrawiam i idę robić nastrój na przyjście męża
groszku- jutro środa, kup z rana strumieniowy test ciążowy, wiem , ze bobo testy są bardzo czułe. wiesz ja miałąm też pokłówania w piersiach, gruczoły mleczne zaczynają pracować.. może to jednak oznaczać zbliżającą się miesiączkę, ale jak nigdy nie miałaś tak.. kup testa
malena100
Fanka BB :)
dziś nie wytrzymałam i z rana zrobiłam test, niestety jedna kreska :-(, a @ się coś spóźnia (przez ostatni rok nie było z tym problemu). wcześniej owszem (rok wcześniej) trafiłam do szpitala z podejrzeniem zapalenia wyrostka, co się okazało była to torbielka. na szczęście nie była ona jeszcze tak duża i leczona była farmakologicznie. no i nie wiem czy teraz nie jest nawrót (być może), czytałam, że to normalne :-(.
...i tego się właśnie obawiam...
...i tego się właśnie obawiam...
malena, czyli już po terminie@? Hmm...może warto zrobić USG skoro coś Cie niepokoi...?
ja też kupiłam test, ale maz pewnie wróci późno i może już nie będę zawracała mu głowy...
bo chce żebyśmy testowali razem Powinnam zrobić rano, myśle, że ta wiarygodność byłaby już duża bo @ w czw, ale też jutro jest możliwe, więc dzis wieczorem może też by coś wyszło gdyby miało wyjść.
Jakieś mam mieszane uczucia co do tego wszystkiego...
ja też kupiłam test, ale maz pewnie wróci późno i może już nie będę zawracała mu głowy...
bo chce żebyśmy testowali razem Powinnam zrobić rano, myśle, że ta wiarygodność byłaby już duża bo @ w czw, ale też jutro jest możliwe, więc dzis wieczorem może też by coś wyszło gdyby miało wyjść.
Jakieś mam mieszane uczucia co do tego wszystkiego...
Czarni
matka wariatka :D
anuszkowo tak jestem mamą w domu wczesniej opiekowałam sie innymi dziećmi ale teraz poświęcam go mojej córce. Własnie wrócilam z walentynek i przyznam sie dziewczyny te walentynki były na prawde wyjątkowe kwiaty kolacja potem koncert i to zespołu który naprawdę bardzo lubię teraz wróciliśmy do domu mąż pojechał odwieźć teściowa i jak wróci to będziemy nadal świętować. och jak żałuje że to nie dni płodne na pewno cos bysmy zmajstrowali
reklama
matyjasowa
Fanka BB :)
hej dziewczynki widze ze walentyki miło spedzone....
a ja zas mdlosci bole jajnikow ,podbrzusza ..... i co ?? mysle ze to zapalenie przydatkow.... jak dostane @ide do gina bo to mam juz drugi miesiac......
ja pracuje na caly etat ...niestety i tez jestem z tych co maja nieszczesny kredyt hipoteczny ( franki)
malenka100 szkoda ze jedna kreska ....
groszku zrobilas test ????? jak wynik
a ja zas mdlosci bole jajnikow ,podbrzusza ..... i co ?? mysle ze to zapalenie przydatkow.... jak dostane @ide do gina bo to mam juz drugi miesiac......
ja pracuje na caly etat ...niestety i tez jestem z tych co maja nieszczesny kredyt hipoteczny ( franki)
malenka100 szkoda ze jedna kreska ....
groszku zrobilas test ????? jak wynik