reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

edytko, ale to kłucie mam pierwszy raz w życiu, nigdy wcześniej nie miałam. Tylko od wczoraj...
@ powinnam dostać w czwartek

reklama
edytko, ale to kłucie mam pierwszy raz w życiu, nigdy wcześniej nie miałam. Tylko od wczoraj...
@ powinnam dostać w czwartek

Kochana to juz za dwa dni:-) ,jesli masz czuly test to mozesz go zrobic...jesli jednak bardzo sie Tobie nie spieszy z testowaniem to poczekaj do terminu @ ;-) Musisz sama zadecydowac ...niezaleznie jaka podejmiesz decyzje, ja i tak bede Ci kibicowac i trzymac kciuki :tak:

Cześć dziewczyny!

Pewnie wszystkie świętujecie a ja dopiero czekam aż mój mężuś wróci do domku.

Basiu jak dla mnie Twoje imię jest super. Z pewnością lepsze niż Ania - gdzie się obejrzysz tam Ania. A co do zachodniopomorskiego to jestem fanką tamtych stron. Uwielbiamy je z mężem. Konkretnie pojezierze drawskie. Mamy tam taką dziurę dok której uwielbiamy jeździć - wioska Ostroróg niedaleko Czaplinka:)
Jesteś mamą w domu? Ja jestem taką mamą na 3/4 w domu a pracującą od czasu do czasu.

Pozdrawiam i idę robić nastrój na przyjście męża:)

groszku- jutro środa, kup z rana strumieniowy test ciążowy, wiem , ze bobo testy są bardzo czułe. wiesz ja miałąm też pokłówania w piersiach, gruczoły mleczne zaczynają pracować.. może to jednak oznaczać zbliżającą się miesiączkę, ale jak nigdy nie miałaś tak.. kup testa

dziś nie wytrzymałam i z rana zrobiłam test, niestety jedna kreska :-(, a @ się coś spóźnia (przez ostatni rok nie było z tym problemu). wcześniej owszem (rok wcześniej) trafiłam do szpitala z podejrzeniem zapalenia wyrostka, co się okazało była to torbielka. na szczęście nie była ona jeszcze tak duża i leczona była farmakologicznie. no i nie wiem czy teraz nie jest nawrót (być może), czytałam, że to normalne :-(.

...i tego się właśnie obawiam...

malena, czyli już po terminie@? Hmm...może warto zrobić USG skoro coś Cie niepokoi...?
ja też kupiłam test, ale maz pewnie wróci późno i może już nie będę zawracała mu głowy...
bo chce żebyśmy testowali razem :) Powinnam zrobić rano, myśle, że ta wiarygodność byłaby już duża bo @ w czw, ale też jutro jest możliwe, więc dzis wieczorem może też by coś wyszło gdyby miało wyjść.
Jakieś mam mieszane uczucia co do tego wszystkiego...:crazy:

anuszkowo tak jestem mamą w domu wczesniej opiekowałam sie innymi dziećmi ale teraz poświęcam go mojej córce. Własnie wrócilam z walentynek i przyznam sie dziewczyny te walentynki były na prawde wyjątkowe kwiaty kolacja potem koncert i to zespołu który naprawdę bardzo lubię teraz wróciliśmy do domu mąż pojechał odwieźć teściowa i jak wróci to będziemy nadal świętować. och jak żałuje że to nie dni płodne na pewno cos bysmy zmajstrowali :)

reklama
hej dziewczynki widze ze walentyki miło spedzone....

a ja zas mdlosci bole jajnikow ,podbrzusza ..... i co ?? mysle ze to zapalenie przydatkow.... jak dostane @ide do gina bo to mam juz drugi miesiac......

ja pracuje na caly etat ...niestety i tez jestem z tych co maja nieszczesny kredyt hipoteczny ( franki)
malenka100 szkoda ze jedna kreska ....
groszku zrobilas test ????? jak wynik

Do góry