reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No nie dość, że wyglądają to jeszcze smakują... i jeśli szpinak (świeży) na patelni udusisz z masełkiem i czosnkiem to tak naprawdę go nie będzie czuć. Ale jeśli przeszkadza Ci Basiu świadomość szpinaku to możesz na patelni udusić por z dodatkiem masła i czosnku :)) w smaku jest rewelacja, przysięgam :D

reklama
no powiem Ci ze nie miałam okazji spróbować Świerzego szpinaku tylko mrożonego już w paczkach to dla mnie już nie do przełknięcia ale biorę to pod uwagę o wygląda rewelacja :) przeglądam jeszcze google facebooka mój dri dom moze cos ciekawego znajdę a ty kożystasz z facebooka?

Korzystam z fejsa na codzień :))

No mrożony szpinak do świeżego ma się nijak :p
mrożony to mi się z przedszkolem kojarzy.

kropka nie zauważyłam Twojego posta :szok: ja piernicze, całe szczęście wszytsko dobrze sie skończyło!
edyta- dzis uż się lepiej czuje, musiało mi coś zaszkodzić, a test zrobie jak mi sie @ będzie spóźniać..jak starałam sie o 1 to robiłam bardzo czesto testy, teraz mam większą cierpliwość :happy:
malena-witaj! życzę ci aby to była ciąża :-)
agacynda- zgadzam si z Tobą
czarni- taak..najbardziej tęsknie za tym kopaniem..niesamowite uczucie :-) Basia bardzo łade imię!

Dziewczynki życze Wam duuuużo miłości i wiecie czego w ten romantyczny dzień. Mój prezent walentynkowy biega mi po mieszkaniu, także życzę Wam tego samego :-D serce.gif

OOooo tak , sklepowy mrożony szpinak ma sie nijak do takiego świeżego ...mój mąż też nigdy nie lubił szpinaku, ale taki zrobiony ze świeżego zajada:)
Ja się chyba pokusze o zrobienie dziś kolacji przy świecach, dawno tak u nas nie było:sorry:
Miałam pomysł na krewetki ale dobrze, że zapytałam bo M nie ma ochoty. Może makaron z pesto i kurczakiem?
A może coś jeszcze wymyśle... w sumie tez mam szpinak w zamrażalniku :cool:
A w ramach Walentynkowego upominku Walentynkowa herbata :)
I powiem Wam, że mężczyzni jednak są reformowalni... moj M nigdy nie obchodził Walentynek, zawsze ja mu coś dawałam, tak symbolicznie ale od niego nigdy chyba nic nie dostałam, a w tym roku pyta czy gdzieś idziemy i jak spędzimy wieczór :szok: no miłe to było, nie powiem że nie :p

U mnie nauki ciag dalszy. Miałam jechać zaliczyć zaległe kolokwium, ale zwątpiłam :cool: potrzebuje jeszcze jednego dnia na nauke...fajnie, że rano wstałam,będzie więcej czasu na wszystko.

Za dwa dni @ albo i nie...;) Co raz bardziej jestem ciekawa. Od wczoraj coś kłuje mnie w jednej piersi:rofl2: Wczoraj było mi niedobrze. Jak Boga kocham, ja jestem daleka od wkręcania sobie, że to objawy ciążowe, raczej wszystko neguje, więc tym bardziej jak sie okaze, że to nie jest ciąża to uznam, że psychika ludzka nie zn granic :wściekła/y:

Aaaaa...i Basia to piękne imie :) Chodzi mi po głowie takie imie dla córki:)

Czesc dziewczynki :-)

Witam sie z kawka i paczusiem...mezus mnie rozpieszcza,ale w sumie nie mam na co narzekac :-p

Jakie macie plany na dzisiaj ?? tzn na wieczor?...my nie obchodzimy Walentynek bo na codzien okazujemy sobie Milosc ale jak to bywa przy starankach to napewno bedzie romantycznie ;-)

Mam kolezanke o imieniu Basia i to jest bardzo ciepla i mila osoba...a co fajne moja tesciowa to tez Basia,i cale szczescie nie jest ta tesciowa z dowcipow :rofl2:

Milego dnia

a ja z pracy wróciłam taksówą i o 13 do lekarza.. zawroty głowy i nudności ciąg dalszy..idę do sklepu po test ciążowy aby ewentualnie wykluczyc ciąże..jak zaczne brac jakies leki na grype jelitowa, zeby nie zaszkodzić caży..jednak wolalabym narazie, zeby nie była to ciaza bo wiele spraw sie pokomlikuje, lepeij, zeby był to lipiec

Agrafka w takim razie bede trzymac kciuki aby to nie byla ciaza...jak zrobisz testa to powiadom nas o wyniku :tak:

reklama
Witam się Walentynkowo.:)
agrafka-to ja takze trzymam kciuki i informujnas co i jak.
edyta-ja zostalam dzisiaj obudzona prezentem. Chcielismy isc do kina ale juz brak miejsc na dzisiaj,zresztą nie byłoby z kim Wiki zostawić.Moze w sobotę. Za to ja zamierzam ugotować cos smacznego na wieczór.Założyc jakąś ładną piżamkę i kontynuować staranka tym miłym akcentem :)

Do góry