reklama
Witam Was. Dzięki za przyjęcie . A ja w pracy. Planów na dzisiaj nie ma ;( żadnych jak na razie. Może trochę o sobie powiem. Mam piękną córeczkę 3 - latka, kochającego męża i kredyt do spłaty za mieszkanie;p ale w maju dopiero przeprowadzka:-) na swoje na razie jeszcze na stancji. Teraz staramy o się o dziecko Oliwka ma już 3 lata zanim będzie drugie o ile pójdzie dobrze to 4 a to już spora różnica wieku. Jak czytam was o przeżyciach i jaki macie plan powiedzieć o tym przyszłemu tatusiowi to zazdroszczę i najchętniej jakbym mogła to już dzisiaj bym chciała :-) mieć małą fasolkę. Pragniemy strasznie drugiego dziecka. Ja mam 24 l a mąż 26 l. W sierpniu minie 4 lata jak zostaliśmy małżeństwem. Jesteśmy bardzo szczęśliwi . Najgorzej ja się obawiam, że nie podołamy z dwójką maluchów i kredytem. Ale mąż mnie uspokaja. Na szczęście rata mieszkania nie jest tragiczna. A trzymam kciuki za Was, żeby wszystko było po waszej myśli.
Czarni
matka wariatka :D
no imię Basia nie jest złe o ile nie posiadasz takiego imienia ale mniejsza o to plany na walentynki ja robie mężowi przepyszny obiadek ale zaznaczył że chce lekki wiec na pewno szykuje sie kolacyjka walentynkowa i niestety zauważyłam bilety na koncert wiec juz wiem jaka to niespodzianka ale nic nie mowie by nie zrobic mu przykrości bo ja to zawsze jestem taka że wszystko musze wywąchać... ale cieszę sie bardzo takie to o to plany na walentynki teraz gorzej że nie wiem w co sie ubrać i od rana szafa lata nerwy ale jak to kobieta ile ciuchów by nie miała to i tak nie ma w co sie ubrać...
test - 1 kreska. Lekarz- grypa jelitowa i zwolnienie do końca tygodnia.
anna- brzmi super,myśle , że spodoba się Twojemu :-) oj tam okropnie w piżamkach, na pewno wyglądasz powalająco!
edyta- hehe, bez piżamki to wersja którą lubi mój M. Nie raz stroiłam się w różne haleczki, ale on woli bez.
czarni- a co to za koncert?
anke- nic się nie martw kochana, my też mamy hipoteczny i rata ie dość, ze wysoka, to przypiera o zawał jak frank skacze do góry, dacie radę z 2, zobaczysz nawet będzie poźniej łatwiej, będą sie razem bawić, a pozatym, z drugim dzieckiem zawsze jest łatwiej bo już wszytsko przeżyliście, to tylko powtórka z rozrywki..
A ja planuje romantyczno oiado-kolację, duużo świec no i szał ciał w łożku
anna- brzmi super,myśle , że spodoba się Twojemu :-) oj tam okropnie w piżamkach, na pewno wyglądasz powalająco!
edyta- hehe, bez piżamki to wersja którą lubi mój M. Nie raz stroiłam się w różne haleczki, ale on woli bez.
czarni- a co to za koncert?
anke- nic się nie martw kochana, my też mamy hipoteczny i rata ie dość, ze wysoka, to przypiera o zawał jak frank skacze do góry, dacie radę z 2, zobaczysz nawet będzie poźniej łatwiej, będą sie razem bawić, a pozatym, z drugim dzieckiem zawsze jest łatwiej bo już wszytsko przeżyliście, to tylko powtórka z rozrywki..
A ja planuje romantyczno oiado-kolację, duużo świec no i szał ciał w łożku
Czarni
matka wariatka :D
koncert verby jest u nas
edyta01
Czekamy na czwarty cud
My wrocilismy ze spacerku ,bylismy w parku z chlopakami ale bardzo wialo wiec na dlugo nie poszlismy maly sie wybiegal a teraz spi ...
Anna ja w ciasto francuskie wkladam mase makowa zawijam i pieke ok 20 min w piekaniku pychotka polecam ;-)
Agrafka no to chyba lepiej sie poczulas jak test wyszedl negatywny //
Co do koszulek nocnych to moj maz wychodzi z zalozenia ze nie oplaca sie jej zakladac jak i tak chwile pozniej bede bez
Czarni no to super prezencior dostaniesz ,ja lubie niektore utwory Verby i z checia wybralabym sie na ich koncert
Anna ja w ciasto francuskie wkladam mase makowa zawijam i pieke ok 20 min w piekaniku pychotka polecam ;-)
Agrafka no to chyba lepiej sie poczulas jak test wyszedl negatywny //
Co do koszulek nocnych to moj maz wychodzi z zalozenia ze nie oplaca sie jej zakladac jak i tak chwile pozniej bede bez
Czarni no to super prezencior dostaniesz ,ja lubie niektore utwory Verby i z checia wybralabym sie na ich koncert
Ooo...to ja też należe do grona tych co nie inwestują w koszulki bo i tak po sekundzie wycieraja podłogę
U nas już po Walentynkach...była "wczesna" kolacja przy świecach, kwiaty i truskawki ( M czyta w moich myślach).
A teraz niestety M musiał jechac do taty , bo tata jak zwykle DZISIAJ i koniecznie DZISIAJ potrzebuje jego pomocy
A ja wracam do nauki.
Dziewczyny, od wczoraj kłuje mnie coś najpierw w jednej potem w drugiej piersi...miała któras z Was coś takiego?
Pokłuwa co kilka , kilkanaście minut, czasem na dłużej jest spokój, ale potem wraca.
M zaproponował żeby zrobić dziś test, tak a nóż wyjdzie a jak nie wyjdzie to i tak poczekamy do czw, pt. Hmm...też mnie kusi co raz bardziej. Co Wy o tym sądzicie? Wy cierpliwiwe czekacie do terminu @?
Jak Wasze kolacje/wieczory Walentynkowe?
U nas już po Walentynkach...była "wczesna" kolacja przy świecach, kwiaty i truskawki ( M czyta w moich myślach).
A teraz niestety M musiał jechac do taty , bo tata jak zwykle DZISIAJ i koniecznie DZISIAJ potrzebuje jego pomocy
A ja wracam do nauki.
Dziewczyny, od wczoraj kłuje mnie coś najpierw w jednej potem w drugiej piersi...miała któras z Was coś takiego?
Pokłuwa co kilka , kilkanaście minut, czasem na dłużej jest spokój, ale potem wraca.
M zaproponował żeby zrobić dziś test, tak a nóż wyjdzie a jak nie wyjdzie to i tak poczekamy do czw, pt. Hmm...też mnie kusi co raz bardziej. Co Wy o tym sądzicie? Wy cierpliwiwe czekacie do terminu @?
Jak Wasze kolacje/wieczory Walentynkowe?
reklama