reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Do @ jeszcze 2 dni a ja zrobiłam test (o czułości 20) i... jest mi smutno... A już miałam nadzieję...
Dziewczyny za każdym razem tak mocno przeżywacie każdy cykl? Bo ja się nerwowo wykończę.
Dzisiaj pierwszy dzień jako bezrobotna siedzę w domu więc jeszcze podlej się czuję.

reklama
To może ze mną coś nie tak z tymi testami ale sporo dziewczyn na nie narzeka ogólnie, więc pewnie to kwestia indywidualna:)
Ciszę się, że taka pomocna mogę się okazać;-) ja mam koleżankę położną, która to wtajemniczyła mnie chyba dwa lata temu w tajniki tej metody objawowo termicznej i tą słynną broszurkę dała:) Kilka wątpliwości sama mam ale generalnie już się nauczyłam po tych kalendarzach poruszać :)
Sihaya, zapomniałam napisać, że z szyją już dobrze:) Dzięki jeszcze raz:)

Do @ jeszcze 2 dni a ja zrobiłam test (o czułości 20) i... jest mi smutno... A już miałam nadzieję...
Dziewczyny za każdym razem tak mocno przeżywacie każdy cykl? Bo ja się nerwowo wykończę.
Dzisiaj pierwszy dzień jako bezrobotna siedzę w domu więc jeszcze podlej się czuję.

Kochana wiem co czujesz bo mam to samo.... jakoś tak się nakręcę tak w to uwierzę, że nigdy nie wytrzymuję do czasu spodziewanej @... jakbym byłą uzależniona od robienia testów...i to przed czasem... za każdym razem obiecuję sobie, że to już ostatni raz, że teraz poczekam już czy @ nie przyjdzie... i tak wychodzi, że to zaś jest przedostatni raz :-D

Co do smutku...hmmm również przeżywam rozczarowanie... ale to chyba tylko nasza wina, że tak się nastawiamy :)

Mam nadzieję, że nie będziemy musiały tak długo czekać na tą naszą fasolkę :)

Ja już w zeszłym cyklu brałam oeparol, bo mi gin zaleciłam na unormowanie śluzu ale jakoś nie zauważyłam różnicy, teraz też mam zamiar brać ale właśnie mi sie przypomniałam, że zapomniałam wziąć z domu.

karola dzięki za słoneczko odrazu weselej się robi :laugh2:

Kobietki brała któraś z Was OEPAROL ???

ja brałam!!
w poprzednim cyklu, codziennie wg zalecen, a w tym juz mniej systematycznie ale też brałam:)
w zeszłym hmm... nie wiem czy to przez te kapsułki ale pływałam pół cyklu hehe
a tym posucha taka że szok... o czym już się pewnie naczytałaś... bo pomarudziłam Wam na ten temat dość mocno;)

no własnie teraz patrze, to rzeczywiście tanie są te testy :) ale ja nie mam kaski na koncie to teraz nic nie zamówie ;[;[;[

Mynia a ja CI niestety nie podesle :D haha ;)))
kurde cały czas mysle, ze ta @ bedzie czy nie ;[;[;[ nawet zabawa z Małą nie pomaga mi zapomnieć ;/

jaka pazerna na ten kalendarz :p ;-) nawet nie pokarze nikomu :)

reklama
sihaya: widze ze jestes z krakowa ;) ja tez :D

a tfutfu moj kalendarzyk to narazie nie kalendarzyk :( nic na nim nie ma wiec nie ma co interpertowac ;(

Do góry