reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Do @ jeszcze 2 dni a ja zrobiłam test (o czułości 20) i... jest mi smutno... A już miałam nadzieję...
Dziewczyny za każdym razem tak mocno przeżywacie każdy cykl? Bo ja się nerwowo wykończę.
Dzisiaj pierwszy dzień jako bezrobotna siedzę w domu więc jeszcze podlej się czuję.

reklama
To może ze mną coś nie tak z tymi testami ale sporo dziewczyn na nie narzeka ogólnie, więc pewnie to kwestia indywidualna:)
Ciszę się, że taka pomocna mogę się okazać;-) ja mam koleżankę położną, która to wtajemniczyła mnie chyba dwa lata temu w tajniki tej metody objawowo termicznej i tą słynną broszurkę dała:) Kilka wątpliwości sama mam ale generalnie już się nauczyłam po tych kalendarzach poruszać :)
Sihaya, zapomniałam napisać, że z szyją już dobrze:) Dzięki jeszcze raz:)

Do @ jeszcze 2 dni a ja zrobiłam test (o czułości 20) i... jest mi smutno... A już miałam nadzieję...
Dziewczyny za każdym razem tak mocno przeżywacie każdy cykl? Bo ja się nerwowo wykończę.
Dzisiaj pierwszy dzień jako bezrobotna siedzę w domu więc jeszcze podlej się czuję.

Kochana wiem co czujesz bo mam to samo.... jakoś tak się nakręcę tak w to uwierzę, że nigdy nie wytrzymuję do czasu spodziewanej @... jakbym byłą uzależniona od robienia testów...i to przed czasem... za każdym razem obiecuję sobie, że to już ostatni raz, że teraz poczekam już czy @ nie przyjdzie... i tak wychodzi, że to zaś jest przedostatni raz :-D

Co do smutku...hmmm również przeżywam rozczarowanie... ale to chyba tylko nasza wina, że tak się nastawiamy :)

Mam nadzieję, że nie będziemy musiały tak długo czekać na tą naszą fasolkę :)

Ja już w zeszłym cyklu brałam oeparol, bo mi gin zaleciłam na unormowanie śluzu ale jakoś nie zauważyłam różnicy, teraz też mam zamiar brać ale właśnie mi sie przypomniałam, że zapomniałam wziąć z domu.

karola dzięki za słoneczko odrazu weselej się robi :laugh2:

Kobietki brała któraś z Was OEPAROL ???

ja brałam!!
w poprzednim cyklu, codziennie wg zalecen, a w tym juz mniej systematycznie ale też brałam:)
w zeszłym hmm... nie wiem czy to przez te kapsułki ale pływałam pół cyklu hehe
a tym posucha taka że szok... o czym już się pewnie naczytałaś... bo pomarudziłam Wam na ten temat dość mocno;)

no własnie teraz patrze, to rzeczywiście tanie są te testy :) ale ja nie mam kaski na koncie to teraz nic nie zamówie ;[;[;[

Mynia a ja CI niestety nie podesle :D haha ;)))
kurde cały czas mysle, ze ta @ bedzie czy nie ;[;[;[ nawet zabawa z Małą nie pomaga mi zapomnieć ;/

jaka pazerna na ten kalendarz :p ;-) nawet nie pokarze nikomu :)

reklama
sihaya: widze ze jestes z krakowa ;) ja tez :D

a tfutfu moj kalendarzyk to narazie nie kalendarzyk :( nic na nim nie ma wiec nie ma co interpertowac ;(

Do góry