Na allegro wychodzą po 1 zł za sztukę + koszt przesyłki, więc ja zamówiłam 25 szt i z przesyłką zapłaciłam 32 zł. więc wychodzi dużo taniej, ale sprawdzę czy mi pokażą wyraźną kreskę czy bledszą dla porównania mam, jeszcze kilka tych z apteki, to przetestuję czy można im zaufać
reklama
karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
Bzibziok, ja używam takich z allegro i u mnie w terminie spodziewanej owulacji (i z wyliczeń i z mierzenia temp.) pokazuje się bada kreska, jaśniejsza od tej kontrolnej a to oznacza brak owulacji, no ale może ja po prostu mam mało tego hormonu, bo już 3 cykle z rzędu jaśniejsza kreska pojawiła się we właściwym terminie.
To ja jak mi się w tym nie udało... skrupulatnie podejdę do następnego i również będę prosić o pomoc w odszyfrowaniu
Mynia, to ja jeszcze pomierzę ze 2-3 dni tempkę i Ci podeślę mój wykresik do analizy mierzyłam od 6 dnia
Mynia, to ja podobnie jeszcze z 5-6 dni i Ci podeślę
Pyscek
:)
witaski ...
u mnie znów pogoda do d... ponuro, szaro i deszczowo ... a wczoraj śnieg padał
K
krolewnazmarcepana
Gość
no własnie teraz patrze, to rzeczywiście tanie są te testy ale ja nie mam kaski na koncie to teraz nic nie zamówie ;[;[;[
Mynia a ja CI niestety nie podesle haha ))
kurde cały czas mysle, ze ta @ bedzie czy nie ;[;[;[ nawet zabawa z Małą nie pomaga mi zapomnieć ;/
Mynia a ja CI niestety nie podesle haha ))
kurde cały czas mysle, ze ta @ bedzie czy nie ;[;[;[ nawet zabawa z Małą nie pomaga mi zapomnieć ;/
karola_2907
Na allegro wychodzą po 1 zł za sztukę + koszt przesyłki, więc ja zamówiłam 25 szt i z przesyłką zapłaciłam 32 zł. więc wychodzi dużo taniej, ale sprawdzę czy mi pokażą wyraźną kreskę czy bledszą dla porównania mam, jeszcze kilka tych z apteki, to przetestuję czy można im zaufać
Ja mam takie z allegro i nie narzekam... wyraźnie pokazuje się taka kreska jak ta testowa... a nawet ciemniejsza była raz.... a to dopiero 2 miesiąc jak je mam
karola_2907
witaski ...
U mnie też taka pogoda ale staram się nie myśleć o niej w ten sposób bo bym chyba depresje załapała
Przesyłam Ci słoneczko :
Pyscek
:)
karola dzięki za słoneczko odrazu weselej się robi
Kobietki brała któraś z Was OEPAROL ???
Kobietki brała któraś z Was OEPAROL ???
reklama
K
krolewnazmarcepana
Gość
ja w tym miesiącu korzystałam jedynie z kalkulatora dni płodnych i staraliśmy sie przed, w owu i po.
a u mnie wygląda słoneczko zza chmur ;d
a u mnie wygląda słoneczko zza chmur ;d