reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Na allegro wychodzą po 1 zł za sztukę + koszt przesyłki, więc ja zamówiłam 25 szt i z przesyłką zapłaciłam 32 zł. więc wychodzi dużo taniej, ale sprawdzę czy mi pokażą wyraźną kreskę czy bledszą dla porównania mam, jeszcze kilka tych z apteki, to przetestuję czy można im zaufać

reklama
Bzibziok, ja używam takich z allegro i u mnie w terminie spodziewanej owulacji (i z wyliczeń i z mierzenia temp.) pokazuje się bada kreska, jaśniejsza od tej kontrolnej a to oznacza brak owulacji, no ale może ja po prostu mam mało tego hormonu, bo już 3 cykle z rzędu jaśniejsza kreska pojawiła się we właściwym terminie.

To ja jak mi się w tym nie udało... skrupulatnie podejdę do następnego i również będę prosić o pomoc w odszyfrowaniu :)

Jak tylko rozszyfruję, jak to świństwo komuś udostępnić:p
Bo póki co zrobiłam kalendarz tylko dla siebie bo mogą tam być jakieś nieścisłości

no własnie teraz patrze, to rzeczywiście tanie są te testy :) ale ja nie mam kaski na koncie to teraz nic nie zamówie ;[;[;[

Mynia a ja CI niestety nie podesle :D haha ;)))
kurde cały czas mysle, ze ta @ bedzie czy nie ;[;[;[ nawet zabawa z Małą nie pomaga mi zapomnieć ;/

Na allegro wychodzą po 1 zł za sztukę + koszt przesyłki, więc ja zamówiłam 25 szt i z przesyłką zapłaciłam 32 zł. więc wychodzi dużo taniej, ale sprawdzę czy mi pokażą wyraźną kreskę czy bledszą dla porównania mam, jeszcze kilka tych z apteki, to przetestuję czy można im zaufać

Ja mam takie z allegro i nie narzekam... wyraźnie pokazuje się taka kreska jak ta testowa... a nawet ciemniejsza była raz.... a to dopiero 2 miesiąc jak je mam :)

witaski ...
u mnie znów pogoda do d... ponuro, szaro i deszczowo ... a wczoraj śnieg padał :wściekła/y:

U mnie też taka pogoda ale staram się nie myśleć o niej w ten sposób bo bym chyba depresje załapała :)

Przesyłam Ci słoneczko :
b43845faa3bc354b8a4ea41999961e04.jpg

reklama
ja w tym miesiącu korzystałam jedynie z kalkulatora dni płodnych i staraliśmy sie przed, w owu i po.

a u mnie wygląda słoneczko zza chmur ;d

Do góry